Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ieri am achizitionat un frigider Waeco modelul CF-110AC (110 litri), de la distribuitorul local. Pretul a fost 1.409 EUR. Din pacate, astazi cand m-am dus sa-l duc la rulota, am constatat ca nu imi intra pe usa si nici pe geam, diferenta fiind de FIX 1cm. Asa ca, singura varianta este sa-l vand si sa cumpar modelul mai mic, cel de 80 litri. Am sunat la reprezentanta pentru a le cere sa-l schimb, dar, am fost bou si am aruncat cutia, asa ca...anyway...se vinde urgent cu 1000 EUR. Atentie, este cumparat in 23.02.2015, cu garantie, documentatie, etc.
Nu stiu ce rulota aveti, dar daca dati jos tocul de la usa castigati 2cm latime. Cam la toate rulotele este o treaba de 30-40 minute demontare/remontare. Sa aveti si putin mastic ca o sa mai trebuiasca completat. Spor!
ULTIMUL UPDATE: 3500 RON, daca nu il vand in seara asta, il pastrez...(deja este aproape jumatate de pret si este cumparat acum 2 zile, nou cu garantie).
Va salut . O vreau eu considerati-o ca si vanduta ...v-am sunat dar nu ati raspuns la telefon ... daca se poate sa ma sunati dumneavoastra bine daca nu o sa mai insist eu :mrgreen: .
Vanzator ultra serios , am cumparat-o deja , este nou nouta cu factura si garantie emisa acum 3 zile mai exact ...sunt super multumit de tranzactie !!
Pt ca eu am beneficiat de aceasta reducere am sa fac si eu la randul meu o reducere la lada mea waeco cf 45 , cumparata de noua cu tot cu husa izoterma , de la 800 eur , la 400 eur , pt un prieten apropiat care stie deja lada de cand am cumparat-o :lol:
Cu ocazia acestei tranzactii am mai castigat un prieten :lol: