Mic tur prin Europa cu autorulota

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
David Maria
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 24 Sep 1958

Re: Mic tur prin Europa cu autorulota

Mesaj de David Maria »

Adevarat, superb.
Felicitari pentru tot !
Pacat ca nu toti colegii ne putem permite, dar e bine si asa !
"Cand viata iti impune limite , depaseste-le "! Hyundai Tucson CRDi + Caravelair Palma 420
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Baga te rog Dragos si cateva date cum ar fi km... total , km intre etape ( destinatii ) .. ..zile state in fiecare loc zile in total..cat ai parcurs cel mai mult intr-o zi si in final diferentele intre camper model cu si fara cu alkoven pe care le vezi / le simti tu la mers la un drum lung .
Te intreb pt ca ai mers cu ambele si afara la viteza mai mare ...
Multi nu prea am mers peste 110 km/h cu rulota sau cu camperul o distanta mare...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Pai a fost cam asa: in jur de 5000 km total, pe zi nu am mers (nu merg de obicei) mai mult de 5-600 km, am stat cam 5 zile in Elvetia in rest am stat 2-3 zile nu aveam ce face mai mult in acele locatii, toata plimbarea a fost vreo 3 saptamani...
Referitor la campere, alkoven si semi integrata, pot spune cateva parerei depsre alkoven, ca avand acea cocoasa sus ma incetinea destul de mult, la 100km/h mergea ok, cu un consum de 10l/100km, daca mergeam cu 110 deja tragea greu, consumul crestea undeva la 12l/100 km, numai spun ca pe coasta de azur unde bate un vant lateral mai mereu iti era frica sa nu te ia dupa sosea...de aceea am vandut cameperul Knauss, despre cea care o am acum "Dethleffs 30 Years Edition" nu-ti pot spune prea multe ca doar am adus-o acasa din Germania, insa din acest drum am vazut ca diferenta e substantiala, am mers cu 120 km/h constant si consuma 10l/100km, se vede ca trage altfel la viteze mari, stabilitatea e mult mai mare...numai spun de spatiu interior (care m-a interesat la achizitionare destul de mult)...nu stiu daca este vreun model de camper mai spatios decat acest model...( bineinteles la dimensiunile acestuia )
O poza cu noua mea "jucarie"
@Ciprian vezi ce numar de inmatriculare are :D
IMG_5200.JPG
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Din cate se vede nu prea le-a placut colegilor acest post al meu, uitandu-ma la afisari si la comentarii fata de alte posturi similare, dar mult mai sumare si mai "de duzina", acest topic pare sa fie mult mai slab cotat....
Cred ca ar fi fost mult mai apreciat un topic despre Valea Prahovei sau o zona arhicunoscuta din Romania... :roll: :D
( Aceasta este doar o remarca personala... )
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mie mi s-a parut chiar spectaculos topicul si cu multe fotografii de exceptie .

Subiectul se apropie de 1000 de vizite si este abia de 24 de zile postat ... deci in cursul anului va avea pana spre 5-6000 de vizite , zic eu , mai ales daca-l continui / dezvolti / completezi cu foto in continuare cu adrese de campinguri cu preturi ( campare ) , coordonate GPS, etc .

Celelalte subiecte care au mai multe vizite probabil sunt mai vechi pe forum nu au doar 24 de zile vechime .

Eu il cotez ( ca proprie opinie) fiind in lista cu 5 cele mai bune topicuri din forum ( la categ. externe/ internaionale ) !

Sunt mai multi care au facut cu rabdare topicuri interesante cu multe cu poze, care in timp s-au dovedit a fi subiecte f. bune .... Rusu , Gigi Catalin , Baltateanu Traian chiar si eu ... asa ca nu te grabi sa te superi pt. ca sunt convins ca ai facut-o din placere si pt a impartasii informatii , nu pt. "feedback" .
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Dragos, foarte frumoasa si amanuntita prezentarea acestui mic tur prin Europa. As vrea sa stiu cat ati platit la intrarea in Elvetia. Noua ne-au cerut 80 de euro (40 pentru masina si 40 pentru rulota), o suma destul de mare pentru a circula pe soselele elvetiene. La fel de mult ca expunerea sau poate chiar mai mult, mi-au placut pozele. Exceptionale ! Probabil ca topicul Dv. va ramane de referinta pentru toti colegii care vor dori sa viziteze Elvetia. Mie personal mi-a placut foarte mult. Felicitari si la cat mai multe excursii frumoase.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Radu Vaida Muntean
Membru forum
11
Data nasterii: 01 Iul 1978

Mesaj de Radu Vaida Muntean »

Dragos Marin scrie:Din cate se vede nu prea le-a placut colegilor acest post al meu, ...
Daca ai nevoie de o parere si de la mine, un rulotist incepator, postul tau este superb. Mult mai superba este iesirea in sine.
Afirmatia ta cu Valea Prahovei este foarte adevarat. Din pacate in tara noastra mai sunt de trecut vreo 20 ani pana cand macar jumatate din membrii acestui forum isi vor permite o autorulota sau o rulota macar peste 15.000 euro, nu spun vreo 45.000 cat oi fi dat tu pe a ta. Din aceasta cauza cred ca search-urile cu Valea Prahovei pentru o iesire cu o rulota de 3000 euro este mult mai des.
Si eu as fi ratat postul tau daca nu se revenea astazi, pentru ca atunci cand ai postat eram in concediu.
Felicitari pentru iesire si pentru post.
Anul acesta am si eu in plan o iesire in zona Kaprun.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Va multumesc pentru aprecieri, eu am spus mai sus doar o parere personala uitandu-ma la statisticile postului meu....nu cu rautate sau batand vreun apropo....
@ Lupu Ciprian - Nu e vorba ca m-am suparat ca nu am de ce.... :)
@ Popa Violeta - In Elvetia din cate tin minte am platit 45 de Euro taxa de drum... destul de mult dar " this is Switzerland " :D
@ Radu Vaida Muntean - multumesc de aprecieri... poate vor ajunge si alti colegi pe unde am fost si aceste informatii le vor fi de folos... si cu o rulota de 3000 Euro poti ajunge nu trebuie de zeci de mii... :)

Eu as vrea sa vad posturi din destinatii mai deosebite insa nu prea sunt postate, doar cateva... de exemplu as vrea sa ajung anul acesta in Grecia insula Zakinthos (poate chiar de Paste) si nu gasesc absolut nici o informatie despre aceasta insula, am sa deschid un topic separat, poate vreun coleg a fost, sau cunoaste aceasta locatie...
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila »

Felicitări pentru frumoasa vacanță petrecută pe plaiuri svițeriene, fain topicul, poze care-ți taie respirația, locații superbe... însă remarca e cireașa de pe tort! :D
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
radu raducu
Membru forum
11
Oras: pascani
Data nasterii: 20 Aug 1976

Mesaj de radu raducu »

Felicitari pentru aceasta excursie,pt pozele frumoase si pt descrierea detaliata!
Fam Radu-Mercedes V 220-tel 0786298289-radurdc@yahoo.ca
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dragos Marin scrie: Am sa deschid un topic depre aceasta insula, Zakintos si rog un moderator sa mute aceste postari care nu au legatura cu subiectul acestui topic...
Am facut curatenie aici si v-am si mutat discutiile despre Grecia , insula Zakintos acolo unde le este locul , respectiv la aceasta adresa :
viewtopic.php?f=165&t=7994
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Dragos, asa este, se mai intimpla sa citim relatarile unei astfel de excursii si dupa doua saptamini...:D nu-ti face probleme ca n-ai comentarii, multi se uita, citesc si se gandesc.
Bravo ! Ai tras o excursie super pentru un "incepator "sa zic asa, pt ca esti la inceput cu excursiile si am apreciat curajul vostru ca ati plecat singuri ! inca odata un bravo voua ! :)
Nici nu avea cum sa nu va placa Elvetia... Campingul acela e de belea, recunosc...am studiat pozele, sunt deasemeni de nota 10 ! Cel mai mult mi-a placut excursia cu trenuletul ...
Elevetia am tranzitat-o dar nu am stat. Era o vreme cumplit de urita de nu vedeam nici crestele muntilor si a plouat 24 din 24 .. Multi colegi se vor orienta dupa postarea voastra.
Deci : Sa te tina obiceiul si in curand sper treci si la "filmulete "..Mi-am dat seama ca intr-un clip, de 5-7-9 minute, poti arata cat in descrierea a 100 de poze ..Felicitari pt post !
PS : Sa stapiniti sanatosi Dethleffsul cu sapca ! (eu asa le zic la Teilintegrierter) Despre numarul cu LUP e mai greu..( Landkreis Ludwigslust-Parchim ) Pe curind la un off-camping ..
dethleffs-30-years-edition.jpg
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns