Dragos, asa este, se mai intimpla sa citim relatarile unei astfel de excursii si dupa doua saptamini...:D nu-ti face probleme ca n-ai comentarii, multi se uita, citesc si se gandesc.
Bravo ! Ai tras o excursie super pentru un "incepator "sa zic asa, pt ca esti la inceput cu excursiile si am apreciat curajul vostru ca ati plecat singuri ! inca odata un bravo voua ! :)
Nici nu avea cum sa nu va placa Elvetia... Campingul acela e de belea, recunosc...am studiat pozele, sunt deasemeni de nota 10 ! Cel mai mult mi-a placut excursia cu trenuletul ...
Elevetia am tranzitat-o dar nu am stat. Era o vreme cumplit de urita de nu vedeam nici crestele muntilor si a plouat 24 din 24 .. Multi colegi se vor orienta dupa postarea voastra.
Deci : Sa te tina obiceiul si in curand sper treci si la "filmulete "..Mi-am dat seama ca intr-un clip, de 5-7-9 minute, poti arata cat in descrierea a 100 de poze ..
Felicitari pt post !
PS : Sa stapiniti sanatosi Dethleffsul cu sapca ! (eu asa le zic la Teilintegrierter) Despre numarul cu
LUP e mai greu..( Landkreis Ludwigslust-Parchim ) Pe curind la un off-camping ..
dethleffs-30-years-edition.jpg
.