Va multumesc tuturor pt raspunsuri dar acum cateva precizari:
1.Ma aflam pe un drum de 4 benzi (2 pe sens) la iesirea din localitatea Alba Iulia spre Aiud unde nu erau decat ceva inteprinderi si o statie peco -unde se si afla radarul- Nu exista trotuar deci putin probabil sa fi sarit "vreun suflet" in fata masinii
2. Am intrebat DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC cum poate fi atacat radarul. Juridiceste am atacat procesul-verbal in jud Alba deci permisul e la mine in buzunar (inca) . Ideea mea este ca radarul era pozitionat prea in lateral. Ma gandesc ca unghiul pozitionarii conteaza . Fiecare aparat radar are o fisa tehnica si ca orice aparat electronic are anumite abateri de + sau - care in functie de asta (de exemplu 5km) face diferenta intre 102 si 97 deci RAMAN CU PERMISUL . Platesc doar amenda. Ma intereseaza permisul. De aceea am intrebat daca e cineva care cunoaste, printre colegi, aparatul radar sau fisa tehnica a acestuia.
3. Procesul verbal e bine intocmit deci nu-l pot ataca pe vicii sau alte maruntisuri de genu....
Nu sunt curios de critici sau altele acelea. Educatia rutiera se face la scoala inainte sa luam permisul. Sa nu-mi spuneti ca am de-a face numai cu sfinti pe acest site ca ma indoiesc profund. Deci haideti sa raspundem la subiect nu sa fim lupi moralisti.
Deci cine ma poate ajuta cu ce solicit ?
Ganditi-va ca puteti fi in situatia mea, printr-un anumit complex de imprejurari si riscati, ca si mine, sa ramaneti fara permis. Cred ca v-ar fi util asa ceva. Nu cred ca, CHIAR DACA GRESIM CONSTIENT, trebuie sa ne lamentam si sa acceptam sa riscam sa fim pietoni pentru 90 de zile.
Multumesc anticipat