Nea' Nelu sunt intru totul de acord cu punctul dumneata de vedere. Acum, asa gandesc si eu.
Daca in urma cu ceva ani as fi dat de o astfel de discutie, in mod sigur nu mi-as mai fi facut casa de vacanta.
Mihnea Donescu scrie:Nu vad motivatia intrebarii....suntem diferiti,avem gusturi diferite,notiunea de comfort e si ea diferita (...) Deci sa incercam sa fim noi,fara sa copiem tendintele sau gusturile altuia..Parerea mea,doar cei lipsiti de personalitate si/sau discernamint vor sa faca ce ar face altii...
Domnule Mihnea, aici nu este vorba de a convinge pe cineva de un anumit lucru, de a face ce fac altii.
E vorba de a se vedea un trend actual, este vorba de a discuta si a veni cu diverse puncte de vedere pro sau contra unei variante.
Daca aceste puncte de vedere sunt emise de cei ce au una dintre cele doua alternative sau chiar pe amandoua, este cu atat mai bine. Pentru cei nedecisi care au in intentie o astfel de optiune, aceste puncte de vedere pot contribui in mod esential la o posibila viitoare investitie.
Nu cred ca-i potrivit sa faceti mentiunea: "doar cei lipsiti de personalitate si/sau discernamint vor sa faca ce ar face altii". In situatia in care doresti sa iei o decizie este bine sa fii cat mai bine informat, sa ai cat mai multe argumente pro sau contra vis-a-vis de aceasta.
Acest scop l-am urmarit cu deschiderea acestui topic.
Daca eu la un anumit moment dat am luat o decizie pe care azi o regret (casa de vacanta), e bine ca altii sa se gandeasca de doua ori pana s-o faca.