Vreau sa incep o serie de articole de prezentare pentru modele mai noi sau mai vechi de rulote, autorulote sau produse care prezinta interes pentru noi, rulotistii.
Fac din start doua precizari:
1. intentia mea nu este de a face reclama sau a promova anumite produse sau marci. Sper ca timpul sa-mi permita sa produc cat mai multe prezentari, astfel incat sa acopar game diversificate de produse. Articolele sunt scrise din pasiune pentru fenomenul rulotistic, au ca baza documentarea facuta prin obtinerea de informatii de la producatorul sau comerciantul respectivului produs, comunicate de presa si informatii publice. De asemenea, prin prezentarea acestor subiecte pe forumul clubrv nu caut sa fac publicitate blogului meu, vreau doar sa facilitez accesul la informatii catre vizitatorii forumului.
2. voi continua cu acest demers pe forum doar in masura in care exista interes si deschidere pentru o astfel de abordare. Feed-back-ul este extrem de util si ma va face sa continui sau sa ma opresc!
Primul articol prezinta autorulota Malibu Van 600 produsa de Carthago, prezentata la CMT Stuttgart cu noi imbunatatiri