Buna Ziua
Ptr Albania nu cunosc situatia asigurarilor dar ptr Muntenegru nu exista probleme
Ma intereseaza acest gen de circuit facut intr-un grup doar ca nr de zile disponibile
ptr familia mea este doar de 15 zile max .Deci trebuie sa ma incadrez in aceasta perioada
cu prima etapa de concediu .
Personal am vizitat zona Venetia si zona Croatia ( Peninsula (cuvant interzis) ) si de asemenea
Muntenegru (Budva cu imprejurimi )
Dpdv interes personal ma gandesc la un traseu/circuit pe Coasta Dalmata( RIJECA ZADAR TROGIR SPLIT +Zona litoralului Albanez ( care se spune ca este foarte frumoasa dar inca in curs de modernizare dupa unele info de la firme de turism ).
Pe traseul dorit de dvs, dle Pascu ,exista o zona pe care trebuie sa o parcurgeti de doua ori TRIESTE VEVETIA dus si VENETIA TRIESTE intors (nu stiu daca se merita )
Nereferindu-ne la VENETIA (care merita facuta separat cu toata coasta de litoral de pana acolo) -zona nu exceleaza in mai nimic in afara
de niste statiuni la malul marii mai mult sau mai putin interesante dar foarte scumpe si foarte sarace in puncte de interes turistic .( atentie nu comentez dorinta dvs
in alegerea traseului doar exprim cateva aprecieri personale in urma vizitarii acelei zone -este drept nu ca si Rulotist )
Revenind la subiect, ma declar interesat ptr formarea unui grup, care ptr o durata de 15 zile (iunie chiar si inceput de iulie ptr cateva zile ) sa petreaca
o vacanta circuit pe coasta Dalmata + litoral Muntenegru cu sau fara Albania ( ma gandesc si la putin timp de plaja si baie) Exista si posibilitatea ptr mine sa ma alatur grupului pe parcursul deplasarii acestuia ( alaturare la brup in zona RIJEKA -CROATIA)
Tinem legatura si salutari cordiale
fam Enache C+ M din Brasov
0773 950 604
marianenache21@yahoo.com