E superba locatia de la Coada Lacului,comuna Ceahlau si speram ca se v-a organiza acolo pastele pt Moldoveni :D Si cum spunea colegul Marius Borcea sunt zeci de obiective de vizitat ,se poate merge si in statiunea Borsec in plimbare ,la izvoarele cu ape minerale pt diverse afectiuni,deci posibiliati sunt..Si exista toalete ecologice pt deversare.
Stimati colegi , sondajul de opinie este pt intalniri 2015 cam ce preferati nu unde organizeaza colegii de la Moldova sarbatorile de PAste , ati luat-o putin pe langa , iertati-ma ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cip ai dreptate ca întotdeauna. Doar ca entuziasmul m-a făcut sa și descriu locația pe ca știu ca merita organizat ceva acolo. Oricum o sa fiu alături de organizație oriunde pe ca mi-am programat concediu de paste
Salut, pentru o ieseala de we consider ca, pentru mine, este "off camping , langa o sursa de apa , e suficient - prefer natura si lipsa costurilor" asa am si votat, prefer natura, aerul curat si mai ales linistea.
Pentru o perioada mai lunga sigur trebuie si WC, loc de golire, 220v macar, plus magazine.
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs Dude, where"s my car??