Frumoasa locatia de la Horezu, campingul este chiar ok si preturile sint simbolice. E chiar de luat in calcul. Nu prea ne-am orientat spre Oltenia pt ca-s putini membrii in zona.
In Oltenia sint numeroase locuri frumoase, le vizitam in vacante, dar acum pentru citeva zile, e putin cam peste mina celor majoritari, muntenii de ex. mai ales moldovenilor.
Pt. bucuresteni, prahoveni, brasoveni, dobrogeni si nu numai propun un Paste la Mănăstirea Ciolanu Buzău, localizată în imediata apropiere a Taberei de Sculptură de la Măgura
Este o mănăstire de călugări situata linga pârâul Nișcov, despre care s-a mai scris, dar destul de putin. Locatia e Off camping, usor accesibila si cu o temperatura ok primavara.
Cu un pic de organizare nu vad de ce n-am putea savura un miel la cuptor pregatit de acasa cit si alte produse specifice. Singura problema ar fi ploaia, dar asta, poate fi orunde.
Distanta si accesul este ok inclusiv pt Dobrogeni, 200 km de la Cernavoda, 150 de la Galati, etc. Mai multe detalii :
https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=Manastirea+Ciolanu
Am inteles ca taxa de campare la Primarie e modica, aprox de 10 lei / echipaj. Deci, prindeti in calcul si varianta asta. Ma gindesc ca e usor si pt cei ce vor sa mearga la slujba.
Ce stiu, e ca soseaua nu are trafic intens si ca in apropiere e o vaioaga cu ceva apa.. Daca cineva are mai multe detalii, fotografii sau cunoaste bine locatia, e invitat sa ne scrie.
.