Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Rosca Ciprian .......... F. bine ai facut Cip mai sus... e mare lucru ...

Prezentarea de mai sus nu este prezentare decat 30 % , restul de 70% fiind atac la persoane .
Vanzarile dintre terti nu ne privesc nici negocierea , iar aprecierile fata de postari / topicuri trebuiesc facute decent si cu bun simt .

Va avertizez ca ati continuat tot in nota negativa si la prezentare.... fapt pt. care va ramane doar prezentarea dvs . dupa ce se editeaza textul ... nimic mai mult .

NU sunteti in masura sa apreciati nici iesirea de revelion a rulotistilor , nici ce fac altii , nici topicurile, mai ales ca nu ati postat informatii turistice ... din ce se vede mai mult spionati decat oferiti inclusiv la tehnic .

NU ne intereseaza sanctiuni .... mai degraba prietenii fapt pt care :
Cat suntem inca pe pace , eu va spun bine ati venit in casa rulotistilor ClubRV!

Sunteti bineveniti chiar daca ati gresit si merg pe ideea ca pe parcurs o sa va integrati .
Stergem totul " cu buretele " , poate v-ati grabit... nu-i nimic , asta e ...toti gresim ... e uman.

Problemele personale/ intrebari / detalii amanuntite despre pret mancare etc ...... sau alte contradictii va recomand a le rezolva in privat prin email ori mesagerie privata cu fiecare in parte nu in public .

La nivel global incercam sa pastram si noi forumul calm , placut si colorat :) fapt pt care sper ca veti lua postarea mea ca fiind una pragmatica si concilianta .... nu de respingere a dvs din grup .

La o vorba si un suc langa focul de tabara, la o intalnire , vorbim mai multe si veti vedea ca nu e ca la butoane , e mai "omeneste ... " pt ca suntem rulotisti de fapt si pt asta ne intalnim pt socializare , locuri si schimbul de informatii pe trebuie sa-l facem fara polemica .

Drumuri bune va doresc si va invit la intalnirea "1 mai" sau " Paste 2015 " spre a ne cunoaste , daca nu va fi departe de voi ca si distanta, locatia aleasa de Asociatia ClubRV-RO .

In final va dau un exemplu de membru forum al caror ultime 10 postari le puteti vedea ca sa va faceti o idee despre ce inseamna forumul pt NOI toti :

search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=4851

Va salut , Ciprian !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa alte explicatii / lamuriri si corespondenta in privat , imi permit sa citez doar finalul din PM, ocazie cu care subiectul acesta cu polemica se inchide de fapt conflictul nu subiectul :

DAVID MARIA scrie:Buna seara
Am luat cunostinta si voi tine seama de cele spuse.
Multumesc de intelegere. Numai bine!

Lupu Ciprian a scris :
De asemenea si eu va multumesc pt. ca ati inteles , mergem inainte :) !
LUPU Ciprian

P.S.; urmeaza sa fac si curatenie... sa ramana doar prezentarea si gata!

Multumesc tuturor pt. atitudinea concilianta!
David Maria
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 24 Sep 1958

Mesaj de David Maria »

Buna ziua

Inca o data , bine v-am gasit colegi rulotisti si nu numai !
Cum a spus Ciprian, mergem inainte , dar asta nu inainte de a-mi cere scuze in numele meu si al sotului, colegilor implicati si nu numai pentru situatia creeata.
Sper sa ne intalnim si sa ne cunoastem pentru a vedea ca nu este "dreakul chiar atat de negru"!
Multumesc si la cat mai multe iesiri reusite!

Doamne ajuta!
"Cand viata iti impune limite , depaseste-le "! Hyundai Tucson CRDi + Caravelair Palma 420
florinhrituliac
Membru forum
10
Oras: Brasov
Data nasterii: 03 Apr 1978

FIRMA INCHIRIERI AUTORULOTE

Mesaj de florinhrituliac »

Buna ziua,

Ma numesc Florin Hrituliac, locuiesc in Brasov. Datorita faptului ca sunt un mare iubitor de caini si participant la concursuri (de frumusete) cu cainii mei, am intampinat de multe ori problema cazarii in hotelurile din Romania, in special cu cate 2-3 caini de peste 50 kg :)
Prin urmare, am inceput sa caut sa inchiriez o autorulota, asa cum fac cei din restul Europei. Insa, surpriza, nu am gasit decat la o firma din Bucuresti care le inchiriaza actorilor, insa cu sofer. Nu multumesc.
Deci, am cumparat o autorulota, varful de gama de la Dethleffs. M-a prins "microbul" si am decis sa infiintez o firma de inchirieri autorulote. Am si cerut pe un site de profil o parere rulotistilor cu experienta, nu pot sa zic ca am fost incurajat :roll:

Insa decizia a fost luata, firma exista, prima rulota exista, a doua urmeaza in Aprilie sa iasa din fabricatie si sa ajunga in Romania, a treia va ajunge in Iunie acest an. Modelele sunt Dethleffs :
- Globetrotter XXL 9800 (integrata de mari dimensiuni), categoria C necesara (7 tone). Extraordinar de bine echipata.
- Sunlight T65 (produs de grupul Dethleffs- semiintegrata, se conduce cu categ.B), 4 locuri pe scaune + 4 paturi. Echipare medie, conform standardelor de calitate din Germania
- Sunlight A70 - alcova, tot cu categoria B. 5 locuri scaune/dormit - echipare medie
Modele 2015, cu zero km (cu exceptia Globe trotter-ului, care are deja 13,000 km, condus de mine).
Pentru cei care nu pot/nu doresc sa se deplaseze la Brasov, asiguram livrarea si preluarea autorulotelor in orice punct din tara, contra cost.

Se pare ca nu pot atasa fotografii aici. Incerc sa le pun in o alta sectiune a forumului
Florin Hrituliac
tel: 0748150015
e-mail: haffconsulting@gmail.com
Inchiriere autorulote Romania.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Bun venit pe forum si in comunitatea noastra.
Sa fie intr-un ceas bun afacerii dumneavoastra si speram sa ne vedem la intalniri.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bun venit in ClubRV . Va doresc succes si multi ani de afaceri prospere!
Autorulota Dethleffs Just 90
catalintoma
Membru forum
10
Oras: Tirgoviste
Data nasterii: 08 Mai 1982

Mesaj de catalintoma »

Va salut! Numele meu este Catalin si sunt din Tirgoviste. De ceva timp sunt in cautarea unei rulote pentru 2 adulti si 2 copii mici de 2 si 4 ani.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Bine ai venit, urmareste sectiunea vanzari si poate gasesti chiar aici rulota dorita.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Cristian Rez
Membru forum
11
Data nasterii: 28 Aug 1982

Mesaj de Cristian Rez »

Salutare! Eu sunt Cristi din Bucuresti, rulotist de mai putin de un an in cautare de informatii de tot felul despre acest domeniu.
Cristian Rez
Skoda Octavia II + Dethleffs Rondo RD6
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Bine ai venit !
Iti vom schimba numele de utilizator in numele tau real.
Ti am scris si in privat !

Poti scrie ( daca vrei ) 2-3 randuri despre tine , ca de ex : unde locuiesti ce "casuta " ai cu ce o tragi etc... :)
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cristi,bine ai venit.Rasfoieste paginile forumului si daca ai nelamuriri,intreaba.
Autorulota Dethleffs Just 90
Closca Mihai-Marinel
Membru forum
10
Oras: Constanta
Data nasterii: 24 Dec 1984

Mesaj de Closca Mihai-Marinel »

Ma numesc Closca Mihai, sunt profesor, apicultor si de anul trecut am cumparat o rulotuta Knaus Sudwind Blue din 1998. Masini :Renault Master si Bmw x3.Rulota o folosesc numai off-camping si am fost foarte multumit de conditiile pe care mi le-a oferit vara trecuta in plin camp. Are plase de tantari si zburatoare la toate geamurile si la usa, frigider pe gaz, 12v si 220v, aragaz, boiler, pompe de apa, wc tethford, doua zone care se fac si mese si paturi( pe cea dinspre fata rulotei o tin exclusiv pat si pe cea din spate, adica de la intrare o folosesc ca masa. Vanzatorul mi-a zis ca are cort si am descoperit ca-i doar marchiza. Frigiderul l-am folosit pe gaz si e foarte ok. Soba truma avea o mica problema cu firul de la piezo, care era un pic decojit si facea scurt pe masca sobei in loc sa duca scanteia unde trebuie. Pe viitor as dori sa dotez rulota cu un sistem fotovoltaic, sa stiu sa exploatez corect soba truma si poate sa iau un cort adevarat. Va multumesc anticipat de primire.
Scrie răspuns