Sondaj de opinie pt paste 2015

orice membru al forumului poate propune o intalnire

Unde doriti sa fie organizata intalnirea de Paste ClubRV-RO 2015 ?

Chestionarul s-a închis pe data de 28 Feb 2015, 17:46

in camping bun, cu toate dotarile necesare , chiar daca e mai scump
9
10%
in camping mai modest, mai ieftin, cu dotari minime , apa + curent
22
23%
in orice perimetru / locatie cu o sursa de apa ... chiar si fara curent sau alte dotari....
16
17%
off camping, in natura , pe malul unui rau
35
37%
oriunde decide CD-ul asociatiei , participam oricum !
12
13%

Voturi totale: 94

Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Re: Sondaj de opinie pt paste 2015

Mesaj de Liviu Teica »

Desi nu voiam sa ma implic in discutie pentru ca nu stiu cum vom lucra in perioada respectiva ata eu cat si sotia, as vrea totusi sa mentionez ca si in Oltenia se poate organiza o intalnire "zonala" si nu numai... Campingul "Trei Stejari" - partener Club RV din Horezu este suficient de mare pentru a sustine o astfel de intalnire, se afla in apropiere Manastirea Horezu (Hurezi) si Manastirea Polovragi (ceva mai departe) pentru cei care doresc sa mearga la slujba de Inviere, iar pentru cei care nu vor sau nu pot participa cu rulota personala, campingul poate asigura cazarea in casute duplex incalzite (gen camere de hotel), dar si in casute de camping noi si frumoase. Pentru cei care nu stiu campingul si vor mai multe detalii pot citi topicul referitor la acesta. Cu scuzele de rigoare, am facut aceasta interventie pentru ca am observat ca Oltenia nu este luata in calcul niciodata la aceste discutii :D . O zi buna va doresc!
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Frumoasa locatia de la Horezu, campingul este chiar ok si preturile sint simbolice. E chiar de luat in calcul. Nu prea ne-am orientat spre Oltenia pt ca-s putini membrii in zona.
In Oltenia sint numeroase locuri frumoase, le vizitam in vacante, dar acum pentru citeva zile, e putin cam peste mina celor majoritari, muntenii de ex. mai ales moldovenilor.

Pt. bucuresteni, prahoveni, brasoveni, dobrogeni si nu numai propun un Paste la Mănăstirea Ciolanu Buzău, localizată în imediata apropiere a Taberei de Sculptură de la Măgura
Este o mănăstire de călugări situata linga pârâul Nișcov, despre care s-a mai scris, dar destul de putin. Locatia e Off camping, usor accesibila si cu o temperatura ok primavara.
Cu un pic de organizare nu vad de ce n-am putea savura un miel la cuptor pregatit de acasa cit si alte produse specifice. Singura problema ar fi ploaia, dar asta, poate fi orunde.
Distanta si accesul este ok inclusiv pt Dobrogeni, 200 km de la Cernavoda, 150 de la Galati, etc. Mai multe detalii : https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=Manastirea+Ciolanu
Am inteles ca taxa de campare la Primarie e modica, aprox de 10 lei / echipaj. Deci, prindeti in calcul si varianta asta. Ma gindesc ca e usor si pt cei ce vor sa mearga la slujba.

Imagine

Imagine

Imagine
Ciolanu.jpg
Buzau.jpg
Ce stiu, e ca soseaua nu are trafic intens si ca in apropiere e o vaioaga cu ceva apa.. Daca cineva are mai multe detalii, fotografii sau cunoaste bine locatia, e invitat sa ne scrie.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Mănăstirea Ciolanu Buzău,este o solutie foarte buna.Apa este in zona ?
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Asteptam foto de la Ciprian Rosca ... am inteles ca ajunge acolo azi .... in zona Berca - Ciolanu ( BUZAU )
Trebuie sa vedem daca avem sau nu sursa de apa , pt ca nu ne intereseaza neaparat sursa de curent ( 220v ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

N-am mai ajuns,ca am avut treburi urgente la Barlad.
Autorulota Dethleffs Just 90
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Despre aceasta locatie s-a mai discutat pe site-ul nostru , mi se pare cu cativa ani in urma.
De Paste ca si de alte sarbatori cum ar fi Sfanta Maria este f. f aglomerat ,spatiul care intr-un weekend obisnuit pare imens si linistit in momentele despre care vorbesc este insuficient, agitatie, manele,etc.
Loctia o cunosc ,se poate organiza o intalnire dar nu de Paste.

cu respect
Marian Serban
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Marian m Serban scrie: Despre aceasta locatie s-a mai discutat pe site-ul nostru ,
Aici s-a discutat : viewtopic.php?f=53&t=2548&start=60 si nu de bine, in perioada Pastelui este de evitat.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Liviu casaneanu
Membru forum
11
Oras: Brasov
Data nasterii: 30 Mai 1980

Mesaj de Liviu casaneanu »

De paste as vrea sa merg la Salina Praid din Sovata......Aveti informatii despre campare rulote ,preturi ?
Tel: 0744 859 823
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

"in camping bun, cu toate dotarile necesare, chiar daca e mai scump"
Dar si aici intervin diverse opinii, varsta, banii, timpul, copiii, animale de companie ...etc. etc.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Liviu casaneanu scrie:De paste as vrea sa merg la Salina Praid din Sovata......Aveti informatii despre campare rulote ,preturi ?
Uite aici ceva info despre campinguri in zona Sovata : viewtopic.php?f=105&t=7701&hilit=camping+vaskert
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Liviu Teica scrie:As vrea sa mentionez ca si in Oltenia se poate organiza o intalnire "zonala" si nu numai... Campingul "Trei Stejari" - partener Club RV din Horezu este suficient de mare pentru a sustine o astfel de intalnire, se afla in apropiere Manastirea Horezu (Hurezi) si Manastirea Polovragi (ceva mai departe) pentru cei care doresc sa mearga la slujba de Inviere, iar pentru cei care nu vor sau nu pot participa cu rulota personala, campingul poate asigura cazarea in casute duplex incalzite (gen camere de hotel), dar si in casute de camping noi si frumoase. Pentru cei care nu stiu campingul si vor mai multe detalii pot citi topicul referitor la acesta. Cu scuzele de rigoare, am facut aceasta interventie pentru ca am observat ca Oltenia nu este luata in calcul niciodata la aceste discutii :D . O zi buna va doresc!
Propunerea dvs. se pare ca este cea mai buna , mai ales ca trebuie sa ajungem in toata tara , nu in fiecare an in aceleasi locatii !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mihai Sacala
Membru forum
11
Data nasterii: 26 Oct 1979

Mesaj de Mihai Sacala »

M-am simtit minunat in campingul Trei stejari. Administratorul este amabil si preturile sunt mici.
In plus se afla intr-o locatie deosebit de frumoasa. Am fost de Paste anul trecut.
Il recomand pentru o intalnire mare.
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Scrie răspuns