Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Paul Manciu
Membru forum
10
Oras: Moinesti
Data nasterii: 18 Noi 1975

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de Paul Manciu »

Salutare ClubRV

Ma numesc Paul Manciu şi locuiesc in Moineşti, Bacau.
Sunt casatorit şi impreuna cu sotia mea, Mirela, avem o fetita de 5 ani.
De cateva luni rasfoiesc acest forum si marturisesc ca am avut o revelatie atunci cand am citit "3 luni in camper" şi alte jurnale de calatorii.
Am realizat ca imi doresc sa calatoresc in acest mod pentru ca iubesc libertatea, natura, drumul şi oamenii.
Deocamdata imi caut o rulota usoara şi dotata decent şi din primavara voi fi gata de drum!

Ganduri bune!
Paul Manciu
Kia Ceed + ce va urma
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit in ClubRV.Cauta o rulota si vei gasi.Te asteptam la intalniri.
Autorulota Dethleffs Just 90
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Bun venit.Cauta si vei gasi daca nu cere ajutor si iti va fi oferit cu siguranta.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Bine ai venit printre noi! Sa gasesti repede rulota dorita si sa ai parte de calatorii insorite!
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Paul Manciu
Membru forum
10
Oras: Moinesti
Data nasterii: 18 Noi 1975

Mesaj de Paul Manciu »

Mulțumesc pentru primire!
Sunt bucuros ca am intrat în această comunitate.
Intenționez să devin si membru al asociației.
Cât despre rulotă, încă caut una ușoară, decent dotata, preferabil cu doua locuri de dormit.
Dacă cineva dintre colegi a văzut pe "viitoarea", sau dea un semn.
Numai bine!
Numai bine!
Paul Manciu
Kia Ceed + ce va urma
Florian Obaciu
Membru forum
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Iun 1973

Mesaj de Florian Obaciu »

Bun gasit tuturor!
Suntem membrii noi ai Club RV din decembrie 2014. Avem din iulie o rulota Hobby de Luxe cu care speram sa calatorim cat mai mult.
Am participat in decembrie 2014 la intrunirea organizata de Club RV la Gura Diham, unde ne-am simtit foarte bine. Felicitari pe aceasta cale organizatorilor !!!
Avem doi copii, un baiat de 16 ani si unui de 1 an si jumatate.
Florin si Luminita
Bucuresti
Isuzu D-Max + Hobby de Luxe 545 KMF
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Bun venit si ca cat mai multe iesiri si sa ne vedem cat de curand pe campiile Patriei.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Pentru a evita postari offtopic, am reluat aici o mentiune facuta de d-na Maria David intr-un alt topic...
DAVID MARIA scrie:... la postarea de prezentare a sotului meu din 16.x. 2013 a raspuns doar un singur domn, si anume Dan Ciupiliga,caruia ii multumesc, nu vad de ce as mai fi facut si eu o prezentare, domnule Rusu? Tot nu te saluta "aproape" nimeni...
Dupa cum vedeti doamna, topicul de prezentare a membrilor Clubrv a ajus deja la 173 de pagini. Va imaginati cam la cate pagini ar ajunge acest topic in situatia in care doar 1% dintre membri forumului ar raspunde fiecarui nou venit ? Socoteala-i simpla... aveam cateva mii de pagini la acest topic.

Nu fac cu rea intentie aceste precizari doamna Maria, va respect, dar am vrut sa va dau cateva amanunte legate de scopul acestui topic de prezentare. Esentiala in topic este prezentarea noului venit si mai putin cuvintele de intampinare adresate acestuia. Nu este un topic de... hai sa ne pupam pe gura, chiar daca nu ne cunoastem... :) glumesc, binenteles !

Initiatorii acestui topic au avut in intentie cu acesta, sa existe un loc in care fiecare nou venit sa se prezinte, un loc in care fiecare sa spuna cateva cuvinte despre el, familie si Rv-ul din dotare. Ceva mai mult decat ce poate fi gasit un profilul fiecarui membru forumist.

Daca veti urmari inscrisurile din paginile 1-49 ale acestui topic, acolo au ramas doar postarile noilor veniti. Asa ar fi bine sa se procedeze cu intreg topicul pentru a fi mult mai putin stufos, usor accesibil catre postarile de prezentare. In trecut exista obiceiul moderatorilor ca lunar sa curete topicul de postarile adresate noilor veniti, sa ramana doar esentialul - postarea noului membru.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Liviu casaneanu
Membru forum
11
Oras: Brasov
Data nasterii: 30 Mai 1980

Mesaj de Liviu casaneanu »

Buna ziua
Ma numesc Liviu Casaneanu sunt din Brasov am 3 copii de 1,5 ani (o fata si doi baieti)detin o rulota recent cumparata Chateau Cantara 495C din 1996 trasa de un Fiat Doblo 1,9 Jtd,sunt nou in tainele rulotelor..Dar cu ajutorul vostru poate gasim idei si locatii bune de facut excursii...
Tel: 0744 859 823
David Maria
Membru forum
11
Oras: Calan / Hunedoara
Data nasterii: 24 Sep 1958

Mesaj de David Maria »

Buna seara , Despre noi:
De multi ani ne "tinem traiul" prin Italia, in Ro, locuim in jud HD, intr-un satuc din apropierea HD-ului.
Ne place si iubim rulotismul si deopotriva rulotistii, cu toate ca acasa avem si beneficiem de toate, berbeque, foisor, gratar, gazon , curte, intr-un cuvant liniste de sat si aier curat,
dar ne place sa iesim sa socializam, pacat ca timpul si de multe ori "temperamentul" nu permit asta!
Imi place sa urmaresc cum se distreaza colegii daca nu pot participa! Cam asta este prezentarea si "spovedania " noastra!

Atelajul detinut, un Audi A4 ,af 2001, euro 3, TDi, 116 cp ce tracteaza o rulota Caravelair 420 Palma din ""95, cu tendinta si ambitia de a achitiona un SUV, in viitor cand ne " alinam" pe acasa!
Multumesc !

PS. Daca aveti drum si treceti prin zona, Hateg, Calan, Hunedoara,Cincis, Orastie, etc oricand veti fi bine primiti la noi si de noi fam. DAVID!
Oricare dintre colegi! Conditia ? Sa fim acasa! Vara cam mai suntem si pe acasa ! Pacat ca anul trecut au trecut colegi pe acolo si nu "ne-au calcat casa "!

La buna vedere !
"Cand viata iti impune limite , depaseste-le "! Hyundai Tucson CRDi + Caravelair Palma 420
Ciprian Rosca
Membru CD
11

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bun venit Liviu .Va asteptam la intalnirile organizate de clubul nostru,ca asa ne vom cunoaste mai bine.
Ciprian Rosca
Membru CD
11

Mesaj de Ciprian Rosca »

Sunt un individ tolerant de fel. De aceea urez bun venit pe forumul CLURV doamnei David Maria.
Scrie răspuns