Pentru a evita postari offtopic, am reluat aici o mentiune facuta de d-na Maria David intr-un alt topic...
DAVID MARIA scrie:... la postarea de prezentare a sotului meu din 16.x. 2013 a raspuns doar un singur domn, si anume Dan Ciupiliga,caruia ii multumesc, nu vad de ce as mai fi facut si eu o prezentare, domnule Rusu? Tot nu te saluta "aproape" nimeni...
Dupa cum vedeti doamna, topicul de prezentare a membrilor Clubrv a ajus deja la 173 de pagini. Va imaginati cam la cate pagini ar ajunge acest topic in situatia in care doar 1% dintre membri forumului ar raspunde fiecarui nou venit ? Socoteala-i simpla... aveam cateva mii de pagini la acest topic.
Nu fac cu rea intentie aceste precizari doamna Maria, va respect, dar am vrut sa va dau cateva amanunte legate de scopul acestui topic de prezentare. Esentiala in topic este prezentarea noului venit si mai putin cuvintele de intampinare adresate acestuia. Nu este un topic de... hai sa ne pupam pe gura, chiar daca nu ne cunoastem... :) glumesc, binenteles !
Initiatorii acestui topic au avut in intentie cu acesta, sa existe un loc in care fiecare nou venit sa se prezinte, un loc in care fiecare sa spuna cateva cuvinte despre el, familie si Rv-ul din dotare. Ceva mai mult decat ce poate fi gasit un profilul fiecarui membru forumist.
Daca veti urmari inscrisurile din paginile 1-49 ale acestui topic, acolo au ramas doar postarile noilor veniti. Asa ar fi bine sa se procedeze cu intreg topicul pentru a fi mult mai putin stufos, usor accesibil catre postarile de prezentare. In trecut exista obiceiul moderatorilor ca lunar sa curete topicul de postarile adresate noilor veniti, sa ramana doar esentialul - postarea noului membru.