Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Simpatic camping-ul, s-ar putea sa opresc acolo 1-2 nopti pe drumul de la raliul din Croatia spre Germania. Aveam de gand sa ma opresc in Ljubljana, dar in Ljubljana am mai fost.
In Iulie vor fi si temperaturile mai ok...
Imi place ca dau reducere 10% cu card-ul CCI :D
Da foarte frumos acolo la Bled... la fel si campingul, ma incanta ideea de a merge si noi de Paste acolo, insa nu stiu cum o sa fie vremea acolo in acea perioada..
Ne mai gandim...mai e timp... :)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Vremea e capricioasa primavara, din cate am vazut pe net e cam ca in zona Clujului. Oricum, daca vedem cu o saptamana inainte ca e vremea nasoala avem variantavsa schimbam macazul si sa o taiem in Sithonia. Asta ar fi varianta a 2a pentru noi.
Pe de alta parte, altii fac revelionul la rulota, nu om muri in aprilie :)
In Sithonia ar fi si mai bine, acolo cu siguranta e mai cald si poate facem si o baie, eu am fost cativa ani la rand de Paste si am venit bronzat :D
Mai vedem....
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Salutare din nou.
Ma mai laud un pic, am reusit sa montez panoul solar si bateria. Panoul l-am lipit cu Dekasyl MS5, sta super bine. Nu am folosit primer sau altceva, doar am curatat bine inainte cu diluant. Cablurile au ajuns in dulapul de deasupra Truma, unde am pus si regulatorul, iar bateria in dulapul de langa. Acum astept o zi insorita, am testat in balcon panoul acum vreo cateva zile si imi dadea 3A, dar l-am inclinat spre soare. Fiind montat plat, nu ma astept la mai mult de 1A pe vremea asta. Oricum, concumatorii mei nu ajung la 10A pe zi, la care o sa se mai adauge probabil un incarcator de laptop. Deci ar trebui sa ma descurc si pe vreme mai noroasa.
Am schimbat trumaventul pe 220 cu unul pe 12v, alta viata; de asemenea si iluminatul este acum pe led-uri.
Ce mai vreau sa fac:
-ventilatoare pentru frigider (le am deja , dar pana vine caldura mai este asa ca nu ma grabesc cu montajul)
-traseu trumavent in compartiment butelie - am piesele dar sunt sarac de timp
-iluminat cu banda led in dulapuri (vreau sa pun cate un microcontact la usa, cand deschid usa sa se aprinda automat). La fel, am piesele dar nu am timp deocamdata. Incet incet se rezolva...
-trebuie sa mai montez rezervorul fix de apa; chiar, are rost sa montez buson din ala exterior pentru alimentare, pt care trebuie gaurita rulota?
Gata! Declar in mod oficial ca e pregatita 100% de primul drum. Care prim drum o sa se intample joi noapte spre vineri, plecam in Slovenia la Bled undeo sa sa stam o saptamana.
Spicuiesc imbunatatirile aduse rulotei:
-panouri solare de 150w
-baterie gel de 100 Ah
-rezervor fix de 50 l, cu alimentare prin exterior
-trumavent pe 12v (initial a fost pe 220)
-priza de aer cald in compartimentul buteliei
-hainuta din material izolant pentru butelie
-instalatie de alimentare in mers a frigiderului, cu releu pe contact
-termometru int/ext
-reervor apa gri
si diverse alte maruntusuri.
Mai trebuie sa ii pun ventilatoare la grila frigiderului, dar asta mai la vara.
Mno, cam asta este. Revin cu poze din prima si marea calatorie de Pasti. Vom merge la Bled in Slovenia, si la intoarcere 2 zile la Budapesta.
Am fost vara terecuta la Bled. Noi am campat in localitatea Brejze, un camping micut, de fapt o ferma turistica. Va recomand sa vizitati oraselele din jur, sunt foarte frumoase.
Sa aveti drumuri bune si vreme frumoasa!