Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Toni Conecini scrie:
citind acest topicmai ca ma bate si pe mine gandul sa merg in rulota in parcerea unei partii de ski, ma gandeam undeva pe la paltinis, arena platos, deoarece nu am gasit cazare la pensiune. totusi am o dilema, ce fac cu apa care se scurge de la chiuvete si dus? dar cu golirea casetei de la WC?
Pai dupa mine, chiar daca sunt inghetate ma gandesc ca o sa curga apa calda si atunci se topeste gheata de pe instalatie si curge. Acum normal daca dai drumul la apa rece, ingheata. Si la toaleta pui o solutie, ceva in caseta sa nu inghete.
iulian_vrasti
membru forum
Mesajde Toni Conecini » 20 Ian 2015 14:19
si de obicei unde golim caseta de wc in acest caz? iar apa de la chiuveta o lasam sa se scurga la bordura / canal (daca este in apropiere)?
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Toni Conecini scrie:Pai dupa mine, chiar daca sunt inghetate ma gandesc ca o sa curga apa calda si atunci se topeste gheata de pe instalatie si curge. Acum normal daca dai drumul la apa rece, ingheata.
De 1 Decembrie mie mi-a inghetat apa pe conducta de scurgere! Rulota nu era perfect dreapta, a "baltit" apa in conducta si in ultima zi surpriza, nu mai curgea apa din chiuveta. Solutia e simpla si o stiam: seara inainte de culcare se toarna un pic de "ceva" care sa previna inghetul apei in chiuveta de la baie, de exemplu lichid de parbriz de iarna. Preventia este simpla, odata formate dopuri de gheata e foarte greu de rezolvat. Nu poti turna apa calda pentru ca nu curge.
Saptamana care a trecut patronii de la Arena Platos Paltinis au fost in Austria. dar am vorbit cu adm. aspus ca nu este nici o problema. Sant Wc . apa si curent.Urmeaza sa ma intalnesc cu patronii luni sau marti si sa aflam pretul parcarii.
Sanda si Victor Munteanu Sibiu
tel.0744-930614
Logan+Beyerland Vitesse 380
Munca e buna cu conditia sa nu-ti ocupe prea mult din timpul liber