citind acest topicmai ca ma bate si pe mine gandul sa merg in rulota in parcerea unei partii de ski, ma gandeam undeva pe la paltinis, arena platos, deoarece nu am gasit cazare la pensiune. totusi am o dilema, ce fac cu apa care se scurge de la chiuvete si dus? dar cu golirea casetei de la WC?
In urma discutiilor cu mai multi colegi am decis sa mergem pe Valea Cerbului off-camping.
Perioada este flexibila si vom ajunge fiecare cum poate de luni 2 februarie pana joi 5 februarie si vom sta pana duminica.
Rog acum sa comfirme prezenta doritorii.
Eu voi ajunge miercuri.
1.Adi Enache
2.
Toni Conecini scrie:citind acest topicmai ca ma bate si pe mine gandul sa merg in rulota in parcerea unei partii de ski, ma gandeam undeva pe la paltinis, arena platos, deoarece nu am gasit cazare la pensiune. totusi am o dilema, ce fac cu apa care se scurge de la chiuvete si dus? dar cu golirea casetei de la WC?
Pai dupa mine, chiar daca sunt inghetate ma gandesc ca o sa curga apa calda si atunci se topeste gheata de pe instalatie si curge. Acum normal daca dai drumul la apa rece, ingheata. Si la toaleta pui o solutie, ceva in caseta sa nu inghete.
Sunt mai mult de 90% sanse sa ajung si eu marti seara, iar din ce am discutat cu fratele meu, vin si ei daca mai vine cineva...eu cred ca se vor strange pana la urma cel putin 5-6 echipaje... :)
Oho , pai daca sunteti asa multi si Maricel Nedelcu promite ca face o mamaliga afara la disc deja ma bate gandul sa apar si eu :) in weekendul acela :)
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut! Am pregatit rulota si sigur ma bag si eu (asa cum a spus fratele meu) la acesta escapada. Ajung marti pe la 12.oo si stau pana sambata. Sper sa fim cat mai multi.
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
Incerc sa ajung si eu marti spre seara.
@Nedelcu Maricel. Daca ajungi primul campeza intr-un loc suficient de mare pentru 10-15 echipaje.
M-au sunat mai multi doritori care vor sa ajunga, dar nu au postat aici.
Nu stiu exact cati vom fi dar sa fim pregatiti.