Adi Enache scrie:Daca o imbraci cu o patura nu ar trebui sa inghete daca ai lpg. Depinde si de compartimentul buteliei cat de bine e izolat. Eu mi-am scos din tubulatura de la trumavent un tub care sufla exact pe butelie si nu mai am probleme. De revelion au fost -28 grade si am avut in rulota 24 grade. Cei drept am ajutat la inceput vreo doua ore cu o aeroterma ca sa se incalzeasca peretii, apoi am mers doar pe butelie 3 zile fara probleme, dar am consumat o butelie mare si aproape tot din cea mica a rulotei. Recomand neaparat sursa de curent pt. ca ventilatorul sobei iti descarca bateria in 24h, nu mai zic de alti consumatori.
Cand vrei sa mergi la ski?
Intentionam sa merg de vacanta copiilor pe undeva cu rulota, dar avand in vedere ca nu am fost niciodata, o sa mergem sa stam la un prieten in Brasov fara rulota si sa schiem in Poiana.
Si din cauza preturilor intentionez sa merg cu rulota la Vidra, Transalpina. Cele doua cabane de acolo au 150 lei/noapte, plus mancarea 3 mese pe zi...
Dar cred ca e problema cu drumul daca ninge, nu e vorba de gropi ca nu sunt asa mari si sunt acoperite de zapada, dar s-ar putea sa nu ai loc doua autoturisme sa treci unul pe langa altul pe anumite tronsoane si cu rulota dupa tine, mai dificil. Dar nu cred ca imposibil.