Vacanta de iarna de luni 2 feb

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Vacanta de iarna

Mesaj de Cosmin Prund »

Uite o poza de anul trecut din 16 februarie, coadă la gondolă. Se văd și noroaiele în spate:

Imagine

Poză cu cavernele din drum de anul trecut nu am. Nu erau gropi în asfalt, erau formate din apa scursă de pe versanți și înghețată pe șosea (apă din zăpada dezghețată).
Dacă mai mergeți și drumul continuă să fie practicabil cu rulota, țineți-ne la curent, vrem să mergem și noi!
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
iulian_vrasti
Membru forum
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Iul 1973

Mesaj de iulian_vrasti »

Adi Enache scrie:Daca o imbraci cu o patura nu ar trebui sa inghete daca ai lpg. Depinde si de compartimentul buteliei cat de bine e izolat. Eu mi-am scos din tubulatura de la trumavent un tub care sufla exact pe butelie si nu mai am probleme. De revelion au fost -28 grade si am avut in rulota 24 grade. Cei drept am ajutat la inceput vreo doua ore cu o aeroterma ca sa se incalzeasca peretii, apoi am mers doar pe butelie 3 zile fara probleme, dar am consumat o butelie mare si aproape tot din cea mica a rulotei. Recomand neaparat sursa de curent pt. ca ventilatorul sobei iti descarca bateria in 24h, nu mai zic de alti consumatori.
Cand vrei sa mergi la ski?
Intentionam sa merg de vacanta copiilor pe undeva cu rulota, dar avand in vedere ca nu am fost niciodata, o sa mergem sa stam la un prieten in Brasov fara rulota si sa schiem in Poiana.
Si din cauza preturilor intentionez sa merg cu rulota la Vidra, Transalpina. Cele doua cabane de acolo au 150 lei/noapte, plus mancarea 3 mese pe zi...
Dar cred ca e problema cu drumul daca ninge, nu e vorba de gropi ca nu sunt asa mari si sunt acoperite de zapada, dar s-ar putea sa nu ai loc doua autoturisme sa treci unul pe langa altul pe anumite tronsoane si cu rulota dupa tine, mai dificil. Dar nu cred ca imposibil.
iulian_vrasti
Membru forum
15

Mesaj de iulian_vrasti »

dan soare scrie:Atat anul trecut in vacanta de iarna cat si anul acesta 30.12-4.01 am fost la Azuga .Intai am experimentat fara copii si am vazut ca se poate in consecinta copii au fost prezenti anul acesta si s-au bucurat de zapada.Am campat of camping la baza partiei Cazacu, fiind prezente 3 echipaje din Ploiesti.Am avut temperaturi de -22 dar prin rotirea a 2 butelii in interior am obtinut +26,+27.
Si cat platesti acolo in parcare la Azuga? Ai putut lua si curent de la inchiriat schiuri de acolo?
Eu as lasa-o acolo sa nu o mai cari dupa tine in fiecare weekend, dar am inteles ca e problema cu paza noaptea, ca nu e nimeni pe acolo.
iulian_vrasti
Membru forum
15

Mesaj de iulian_vrasti »

Adi Enache scrie:Am vorbit la camping Obarsia Lotrului si pot primi mai multe rulote in curtea pensiunii vizavi de camping cu acces curent, apa, wc la 30 ron.
In campingul propriuzis este zapada mare si nu se poate intra.
La Vidra se se schiaza in conditii bune, partiile sunt lungi si pe toate gusturile si foarte impotant nu e aglomerat. Informatii si webcam http://www.skividra.ro/
Distanta de la camipng la partie e aprox. 5 km iar pana in Voineasa aprox. 25 km. Din Bucuresti sunt 250 km.
Am fost si eu pe acolo dar cu masina, am dormit in Voineasa si m-am uitat de locuri de campare. Campingul ala de dupa partie, spre Obarsia Lotrului, zici ca era parasit. Casutele alea nu stiu daca sunt locuibile. Nu stiu daca functioneaza ceva pe acolo. Dar macar curent sa poata da si sa asigure paza ca sa o lasi acolo sa mai vin si in alta saptamana. Ai un numar de contact de acolo te rog?
iulian_vrasti
Membru forum
15

Mesaj de iulian_vrasti »

Da in Poiana s-a dus cineva cu rulota? Oare nu poti sta o zi, doua in parcarea aia mare de la intrare? Bine, nu sa intinzi cortul si sa scoti gratarele si bautura sa faci petrecere. Sa iti poata da curent cineva...
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Am vazut in decembrie intre sarbatori, doua campere de Franta care erau parcate mai la marginea parcarii spre Alpin. Nu stiu cat au stat, dar aveau scaunele scoase afara si stateau la o...cafea (sau ....?) Aveau si schiurile rezemate de suportul de biciclete.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
iulian_vrasti
Membru forum
15

Mesaj de iulian_vrasti »

O sa incercam si la Poiana, dar oricum, oriunde ai pleca pentru o zi nu se merita sa cari rulota, tb sa pleci de joi, maxim vineri, sa te intorci duminica sau luni sa nu prinzi aglomeratie. Si asa e putin, ca faci mult pe drum pe valea Prahovei....
Adi Enache
Membru forum
10
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Nr. de tel. de la camping Obarsia Lotrului e 0744 700 180. Am vorbit eu, cum am scris mai sus, si au spus ca pot primi rulote in parcarea pensiunii de vis-a-vis cu acces la curent, baie, apa.
Despre drum, parafrazand un "iluminat" contemporan, iarna nu e ca vara. Mie personal imi place mai mult cand ninge si trebuie sa feresc zapada.
In Poiana nu stiu sa fie vreun camping si nici pensiuni care ar vrea sa primeasca rulote.
Cineva imi sugera si Valea Cerbului off-camping si partiile din apropiere.
Oricum eu zic sa ne hotaram cat mai repede ca nu mai e mult.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Cosmin Prund
Membru forum
12
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Din postari de pe Facebook, avem colegi care au mers off-camping in parcarea de la Partia Borsec si avem fix acum colegi care stau off-camping la partia Valiug.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
dan soare
Membru forum
11
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Feb 1978

Mesaj de dan soare »

Oficial se platesc 2 locuri de parcare , neoficial cat te intelegi cu baietii o tuica o maslina un leu doi , eu am dat 30 lei pe 5 zile.Legat de problema curentului nu am avut nevoie,oricum cei de la inchiriat skiuri nu sunt de acord tot din cauza noastra ,in urma cu ceva timp au dat curent si au bagat baietii radiatoare , plite de au sarit sigurantele .Noaptea este pustiu cu toate ca tot acolo au si jandarmii un post.Am fost de trei ori iarna si am fost multumit , la coltul dinspre partia sorica este un izvor cu apa super.Dupa cum am spus noaptea este spectacol de drifturti la care mai participa si politia.Imi pare rau dar nu pot sa pun poze avand o dimensiune mare.
Opel Signum 1,9 cdti +Beyerland Sprinter 390
dan soare
Membru forum
11
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Feb 1978

Mesaj de dan soare »

Am uitat in poiana nu se poate cu rulota nu iti dau voie nici vara nici iarna . Cu camperul ai voie se considera un singur loc.Am incercat si in parcarea pentru autocare si nu te accepta
Opel Signum 1,9 cdti +Beyerland Sprinter 390
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Este un abuz. Nu cred asa ceva. Nu exista niciun semn indicator si nicio inscriptionare cu un text de restrictie. Nu mai dati curs afirmatiilor unor "politisti" care nu au argument legal.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns