Am votat la fel ...
"In orice perimetru / locatie cu o sursa de apa ... chiar si fara curent sau alte dotari" , iar adaugarea " in apropierea unui lacas de cult" e buna ca sa nu ne deplasam departe de locul de campare.
Trebuie sa tinem cont ca vrem sa mergem la inviere , deci sa ne campam la 1-2 km de biserica... manastire.
@LUNGU (nea Marin cu zaibaru' :) ) e buna ideea, numai ca in curte la Rasnov sunt deja "parcate" 17 ruloote fixe , iar pe partea cealalta nu sunt interesati sa ocupe locul cu rulote din ce am vb cu Iancu anu' trecut in martie -aprilie , dar le mai fac o intrebare .am sa sun sa intreb .
Mai am o varianta la Brasov, dar nu am aflat conditiile inca.
Pe partea de spate s-a facut un circuit de MONSTER jeep si tamponari.... aici la Pensiunea Rasnov in curte .
Rog continuati numai cu idei despre campare nu cu hoteluri pt. ca nu ne intereseaza hotel, ne face placere cu RV-ul si cu preparate traditionale pe care le aducem la o masa comuna daca se poate !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cam asa este , dar la banii care ii dau la bulgari nu pot avea mare lucru in Grecia.
Nu se merita pentru 3zile sa bati drumul pana acolo , sau mai bine zis , din punctul meu de vedere nu este o afacere.
Noi am propune in primul rand, o locatie off camping pe malul lacului Bicaz, in Ceahlau. Locatia dispune de spatiu suficient de campare, are biserica la 500 m si magazin alimentar la 200 si 600 m. La locul de campare este si pontonul unde vine vaporasul care face curse pe lacul Bicaz. Daca vremea va fi calda se va putea pescui si face baie. Ca obiective turistice in zona avem statiunea Durau, scitul Durau, Cascada Duruitoarea, manastirea Mitocul Maicilor iar pentru curajosi escaladarea varfului Toaca de pe masivul Ceahlau.
A doua propunere ar fi o pensiune din Agapia, pe care am prezentat-o anul trecut cu aceeasi ocazie.
A treia propunere ar fi campingul Dragomirna (jud.Suceava).
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Anul trecut s-a facut in Moldova , acum 2 ani la la Marea Neagra bun asa , hai sa facem si in Ardeal sau Oltenia sau poate in centrul tarii la Sibiu camping Salcioara parca .
Se pot face si 3 intalniri daca sunt oameni care nu doresc sa parcurga multi km....
Una la Moldova , alta la Pasarea Lac pt cei ce doresc pe langa casa si au mai facut in alti ani pe la Iepuresti sau imprejurimi ... iar alta in centrul tarii ... Sibiu , Brasov....
La Salisteanca la Parau Iulian ( Saliste - Sibiu ) nu incap decat 16 echipaje daca de el ai scris @SORIN S .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sa va fac o oferta cu program pentru pastele ortodox ?
acum , intreb ca si Camping Transilvania...
Sunt ca si schizofrenii,o data sunt Peti ,odata sunt Falle, odata sunt Weinsberg...cate o data nu mai stiu nici eu cine sunt.
O locatie poate fi pensiunea Brandusa de pe valea Avrigului. O descriere a facut-o Cosmin aici viewtopic.php?f=156&t=7033&p=92055&hili ... usa#p92055
Am vorbit domnul Nelu administratorul de la pensiune. Camparea e 50 ron pe echipaj cu acces la toate utilitatile. Daca ne hotaram putem negocia.
Intre timp a construit o terasa acoperita mare (intra peste 100 persoane) cu gratar mare, bar, toalete, apa.. pe care ne-o poate pune la dispozitie.
Loc de campare are pentru sute de rulote (cateva zeci de hectare) cu acces facil cu orice auto. Curentul v-a trebui tras de fiecare in parte pentru ca nu are parcele individuale cu utilitati.. Omul nu s-a gandit sa faca camping...
Anul trecut a zis ca a avut vreo 40 de echipaje odata dar nu a mai stiut sa spuna cine organizase intalnirea. Cu un search pe forum nu am gasit intalniri organizate clubrv acolo...
Destul de central se afla si campingul Camperland al lui Nicu Colpos din Darmanesti. O parte din colegi au petrecut aici zile minunate. Campingul este dotat cu de toate si nici nu cred ca mai trebuie prezentat. Dar trebuie luat in calcul ca o posibila locatie de petrecere a sarbatorilor pascale sau 1 Mai. Cred ca deja este timpul sa se treaca la vot pentru a stabili preferintele colegilor dupa exemplul
- Paste in Moldova - locatia aleasa
- Paste in Transilvania - locatia aleasa
- Paste langa Bucuresti - locatia aleasa
- Paste in Dobrogea - locatia aleasa, etc. Asa, fiecare coleg va lua in calcul distanta de parcurs, atractiile turistice ale locatiei si grupul din care vrea sa faca parte.
Odata stabilita locatia pentru fiecare zona geografica se poate deschide lista cu colegii care vor participa la aceste evenimente avand in vedere ca pana la Paste au mai ramas doua luni si ceva.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928