Adrian Pana scrie:De data asta sondajul nu cuprinde toate optiunile.
Eu , de exemplu , am ales : litoral , Bulgaria , hotel 4**** all-inclusive .
Am ajuns de concluzia ca de Paste se merita mult mai mult sa stai cu burta la soare si sa comanzi la bar ce iti pofteste sufletul...
Adrian, sondajul cuprinde variantele de bun simt pentru un forum rulotistic, de nisa, nu ca pentru un forum generalist.
Nu as sfatui pe nimeni sa faca Pastele cum il faci tu.
Am facut greseala asta in 2010, cand impreuna cu cca. 20 de familii de rulotisti am purces la un asemenea Paste, all-inclusiv la Nisipurile de Aur in Bulgaria, de joi pana luni.
In spirit crestinesc tinusem postul Pastelui iar de joi pana sambata noaptea am ingurgitat din meniul "all-inclusiv" numai salate si cateva fructe.
Fuseseram anuntati ca sambata la ora 24 se vor servi preparate traditionale de Paste.
Cum este obiceiul la noi la romani, la acea ora binenteles, eu si alti cativa prieteni ne aflam la slujba, la biserica din localitate.
Dupa slujba, la intoarcere, am dat lumina "pacatosilor" care ne-au iesit in cale in hotel, iar dupa o saptamana de post am zis sa mergem si noi sa ciocnim un ou cu amicii care mai erau in picioare la acea ora (1:30).
Surpriza ! Termitele rasesera tot ! Nu am mai apucat nici macar o felie de cozonac.
Dezamagiti, am urcat sus in camera, pe scari, impacandu-ma doar cu ciocnirea propriilor "oua". :oops:
De a doua zi ne-am "desfatat" si noi cu meniurile servite. Greu am gasit ceva sa-mi placa, iar dupa micul dejun de luni, atat Dana (sotia) cat si alti catva prieteni s-au procopsit cu o "mica" dezinterie, lucru ce a facut sa vizitam pe drumul de intoarcere cu precadere wc-urile din benzinarii.
Am stat la un hotel mamut cu cateva sute de camere, cu piscina interioara in care densitatea om/metrul patrat de apa cred ca era comparabila cu cea din lagarele naziste.
Cand ieseam afara la o tigara simteam cum mi se zbarleste parul pe picioare "de cald ce era", puteam fi racolat de bacatari la prepararea mesei - daca-mi bagau in gura o legatura de leustean, o tocam instant.
In concluzie... a fost cel mai nefericit Paste pe care l-am trait.
Sigurul castigat din aceasta trista experienta a fost bichon-ul nostru Kuki, care cu acea ocazie s-a "imbarligat" cu "Printesa" Velentinei Tanasa. Macar el a avut cateva momente de fericire...
Pe drumul de intoarcere, nostalgici, ne aminteam de Pastele sarbatorit in urma cu un an in apropierea Manastirii Neamt, alaturi de Liviu Adrian, cu RV-urile din dotare.
Sigur, poate pana la urma este un lucru care tine de gusturile fiecaruia. Daca esti genul care de cand intra in hotel, merge la bar si isi rezerva acolo un scaun pe toata durata sederii, poate o fi ceva, cu toate ca bauturile servite acolo, la all-inclusiv, nu au nici o legatura cu bauturile originale comandate.
Uitandu-ma in ce data cade anul asta Pastele, probabil vei sta Adrian "cu burta la soare"... dar in palton. :)
Eu am votat: "in orice perimetru / locatie cu o sursa de apa ... chiar si fara curent sau alte dotari", la care as mai adauga... in apropierea unui lacas de cult.