Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

Va interseaza proiectul ? ,,, aceasta locatie...?

Chestionarul s-a închis pe data de 05 Mai 2013, 19:13

NU
6
12%
DA
32
62%
nu sunt din Bucuresti sau din zona ...
14
27%

Voturi totale: 52

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim dl. Grigore !
In numele colegilor / rulotistilor va multumesc si pt faptul ca ati oferit aceasta locatie in mod GRATUIT pt. ClubrRV-RO !

Incepand de astazi va anunt pe toti public , ca locatia Pasarea Lac - ClubRv-Ro beneficiaza de apa curenta . Avem propriul nostru bransament .

Caminul se afla in interiorul perimetrului si il voi inchide cu capac si lacat ca sa nu avem surprize neplacute.
La sosirea in locatie va alimentati cu apa .
Daca este necesar luam furtun lung si ducem apa la locul de campare sau sapam si ingropam teava 100m , dar cu sapatul si cu munca e greu la noi , s-a dovedit :(

Momentan am adus de la mine furtun de 10 m. acesta ajunge cat sa alimentezi si apoi mergi la locul de campare .
La finalul anului dupa ce evaluam nr. de rulotisti care au vizitat locatia , vom decide impreuna daca este necesar sa demaram si lucrarea de bransare la reteaua de electricitate 220v , asta daca si voi considerati ca este nevoie sa avem curent langa parcelele de rulote .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Politic Iulian
Membru asociat
12
Data nasterii: 19 Iul 1978

Mesaj de Politic Iulian »

Salutare tuturor
Multumim Ciprian
Donez pt locatie 50m furtun plus mosor(pt strans)
Sterckeman 2004 /Kia Sportage/0722585587
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La Pasarea am avut 2 colegi care au venit sa ajute sa "dam " o lopata la intrare sa mai aranjam locul .. sa "dea" de fapt pt ca eu am fost plecat cateva zile din Buc. si nu am participat .
Locatia a fost folosita de 2 colegi de pe forum in weekeed... pt o iesire la gratar .
Este cald , f cald .... fapt pt care voi propune pe forum o intalnire aici abia in septembrie cred ...
Intre timp , daca cineva doreste sa mai faca ceva pe aici ( cum e colegu' de mai sus Iuli cu furtunu' ) , este bine venit .
Pt. iesiri puteti solicita cheia de la poarta ... nu este nici o problema ... va anuntati in privat sau pe forum cum vreti ...
danbabanu
Membru forum
12
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Pentru viitor am disponibil un trimer electric cu disc si guta,1400 w. Plus generator daca e cazul. In cazul in care nu pot ajunge eu, le pot pune la dispozitie, doar sa stiu cu o saptamana inainte.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Facem "una" in septembrie pt ca acum ne topeste soarele .....
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Un coleg rulotist de la Suceava mai exact Dan Blanaru ,cu rulota FENDT , a stat cateva zile la Corbu unde a intrat in contact cu mai multi rulotisti care l-au indemnat sa opreasca la Bucuresti pt a imparte drumul spre casa in 2 bucati .

Stia si de pe forum de locatia noastra si ieri m-a sunat solicitand sa faca tranzit la Pasarea Lac pt. a duce copiii la zoo Baneasa si in Parcul Herastrau si pt a petrece aici 1-2 zile .
La aceasta ora se afla la locatie la Pasarea , unde a inoptat ..... dimineata l-am vizitat pt a-i oferi un autocolant , un catalog Falle si o brosura a Asociatiei noastre .

Omul s-a oferit sa plateasca camparea pt 1-2 zile , dar i-am explicat ca nu e cazul , mai ales ca era la primul drum cu rulota , am vrut sa il incurajez , i-am oferit un bonus din partea CLUBRV-RO ! :)

Ma bucur ca din nou locatia a fost folosita pt. tranzit si ca vin si altii aici, nu doar cei din Bucuresti , Ploiesti si imprejurimi .
Fişiere ataşate
20140813_093129.jpg
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continuarea discutiilor despre amenajare ......

O solutie simpla este sa bagam teava la adancime de o cazma pt ca si asa nu o folosim decat vara, iar la final de sezon , facem golirea si gata.

Nedelcu Maricel , coleg din club ( membru asociat ClubRV-RO ) , m-a sunat astazi si s-a oferit sa ne ajute si cu 2-3 oameni la munca , daca venim si noi la fata locului inca 6-7 voluntari cu cate o cazma in 3h e ca si facut santul , la aceasta adancime ....

Teava ne-o cumpara si doneaza asa cum am scris un coleg tot din asociatie , mai ramane sa luam 2-3 piese de legatura si e gata cismeaua :)
La final punem si un "Y" + 1 furtun sau 2 ca sa va puteti spala masinile , rulotele sau sa montam un dus ceva si sa ducem si la WC un furtun de apa ....

O masina de pietris ne va costa undeva pana in 500 ron adusa aici ...
Ca sa nu mai inchiriem "buldo" o imprastiem la lopata tot asa 10 voluntari... daca avem :)
lungu marian
Membru forum
11
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Cipriane daca tot se face ceva sa se faca ,eu zic ca, cu 7-10 echipaje se poata sapa intr-un weekend, daca se vrea si la o adincime de 70-90 cm. Problema este a lopetilor si a cazmalelor pt ca multi locuiesc la bloc si nu au asa ceva. Fa o socoteala simpla, 10-15 m de echpaj nu e mult in 2-3 zile si e rezolvata problema. De golit tot trebuie golita coloana iarna pt ca vor ingheta robinetii daca nu se inchide apa. Deci trebuie pus robinet de golire. Se poate numai daca se vrea.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Trebuie sapat santul pana la adancimea de 90 cm.Daca se face treaba ,sa se faca pentru mai multi ani si trainica.
Autorulota Dethleffs Just 90
Stefan Dan
Membru forum
10
Oras: bucuresti
Data nasterii: 05 Noi 1974

Mesaj de Stefan Dan »

Salutare tuturor ma numesc Stefan sunt incepator in ale rulotismului mai precis din toamna trecuta sunt membru forum din zona Bucuresti, Joita , as dori sa ajut si eu la amenajare .
Stau la curte si am dotarea pt. sapat cazma , lopata .
Sper sa nu lucrez in acel weekend .
Daca o fi sa lucrez vin urmatorul weekend ca se va gasi ceva de facut exact ca la o curte asa ca puteti conta pe inca un voluntar.

Va salut si tot respectul pentru demersurile dumneavoastra !
VW Bora variant.1.6 16v .Hobby clasic 92 Fane & Elena
Mircea Vochita

Mesaj de Mircea Vochita »

S-a marcat, particip :)
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am observat ca nu prea exista interes pt locatie in acest an , fapt pt care momentan pana nu exista solicitari nu mai amenajam nimic aici ca sa nu cheltuim inutil bani.
Avem deja si apa curenta conexiune proprie , aveam in plan si sa bagam curent , dar probabil ca mai amanam cu 1 an pana cand vedem, daca exista sau nu interes.

Deocamdata va anunt ca de paste a venit aici doar un echipaj 4pers + 1copil din Bucuresti care a stat 2 zile, cam asta e tot !

La data de 1 mai locatia de asemenea este disponibila numai daca un membru asociat isi asuma ORGANIZAREA .
Scrie răspuns