Am mai primit de la Lazarescu Grigore ( proprietarul terenului de la Pasarea ) suma de 100 ron .
Suma se va folosi pt. a pune niste araci la pomisori sa nu-i doboare vantul...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
@Liviu le poti trimite prin Fancourier catre asociatie , fara sa platesti nici o taxa ( o plateste clubul )
Impreuna cu d-na Violeta care mi-a dat in Delta 50 ron am sponsorizat cumpararea unei perechi de incaltaminte copilului de 5 ani al lui Marian (Vecinu' ) de la Pasarea pt. ca acesta "umbla descult " ... fiind f. amarati .
Marian are grija atat ca poate si el de locul de la Pasarea locuind la 20 m de locatia noastra .
Colegul Trasca Liviu , care mai nou a devenit membru asociat CLUB RV nu numai ca ne va oferi acesti saci de gunoi pt. locatia Pasarea Lac , dar ne va fi si gazda la intalnirea ce o vom organiza la Scornicesti la o balta de pescuit pe care o are in gestiune .
Voi face un topic dedicat acestui eveniment ce se va realiza in 2014.
MULTUMIM !
Lupu Ciprian scrie:Colegul Trasca Liviu , care mai nou a devenit membru asociat CLUB RV ne va fi si gazda la intalnirea ce o vom organiza la Scornicesti la o balta de pescuit pe care o are in gestiune .
Voi face un topic dedicat acestui eveniment ce se va realiza in 2014.
MULTUMIM !
Chiar era nevoie in cadrul asociatiei de asa ceva.FELICITARI! Voi fi cap de lista.
O sa facem concurs de pescuit si aici si la Scornicesti ... + inca o surpriza tot din partea unui nou membru asociat dornic de a ne ajuta .
Lista completa cu cei 81 de membrii asociati la zi cu plata aici : viewtopic.php?f=114&t=6551&start=30
In topicul de mai sus nu au acces decat membrii asociati Club RV RO .
In ian. - feb. vom relua amenajarea la Pasarea .
Declar deschise " lucrarilii " pe 2015... in acest fel vedem daca mai are rost sa ne agitam sau nu cu locatia Pasarea Lac ...
Avem nevoie la PASAREA (ca sa aducem sursa de apa jos , la locul de campare ) de o sapatura de cca. 100 m liniari ca sa ingropam teava de apa la limita de inghet h90 cm .
In acest scop ne trebuie 100-120 m. teava polietilena .
Avem nevoie de sapatura , mai exact de sapat un sant de 100m x h 100cm x latime 30-50cm... ce poate fi facut cu excavatorul sau " la mana" , dar dupa cum stiti la munca nu se inghesuie nimeni ...
Nu putem sa cheltuim iar alti bani din contul asociatiei pt ca nu avem in bugetul 2015 votat asa ceva de AG.
Oficial s-au cheltuit pe bransament si combustibil, ciment, etc pana la 1000 ron cheltuiala aprobata in AG.2014 .
Neoficial , restul de bani care s-au cheltuit " la negru" cu cosit , tractor ,sapat groapa camin , zidit camin etc... i-am pus din buzunar de la noi eu , M. Vochita , Cosmin ... pt. ca nu am avut incotro... asta e ...
NU am umblat la banii clubului .
La fel si pt Marian ( vecinu') diverse sume , nu mai conteaza , le-am acoperit noi cei ce am fost pe acolo cum era si normal pt ca pe noi ne-a servit ... ne-a ajutat .
Pt. ca nu putem cheltuim din banii clubului decat dupa ce vom avea o sedinta AG in iunie in care vom stabili daca are rost sau nu sa continuam cu acest proiect ( si cat ne permitem sa alocam ca suma ) , am gasit un coleg binevoitor membru din asociatie care ne doneaza /cumpara el teava ( 100 m- 150m ) , macar sa ne facem santul ....
De asemenea avem 2 firme din Barlad ale caror manageri /rulotisti tot membrii asociati ClubRV-RO mi-au spus ca sunt dispusi ca pt. proiectele/ cheltuielile clubului sa ajute cu 1000 ron fiecare daca este cazul ....
Acesti oameni doresc sa ne sustina si sa suplimenteze bugetul asociatiei , care este constituit la aceasta ora 99% din cotizatii iar in curand va fi sustinut si de aceste donatii /sponsorizari + 2....3 reclame ce urmeaza sa le implementam ... ( am gasit si 3 firme dispuse sa dea cate 900-1000 RON pe an ca sa apara cu baner pe forum ) .
Sumele de mai sus nu vor fi folosite pt. Pasarea si vor fi folosite dupa cum decidem impreuna ...
Pana una alta ajutati-ma sa fac sapatura aceasta daca puteti ... vreti si credeti ca se merita !
Daca nu... nici o problema , avem apa la poarta , ma duc si cumpar eu un furtun de 10-15 m , mufa rapida si gata, " faci" plinu la intrare pe locul de campare , iar a II-a zi daca mai ai nevoie sau a III-a cari cu bidonu' sau la portbagaj.. faci naveta pana la urma nu e asa departe de 300 m tur retur ....