Vacanta de iarna de luni 2 feb

orice membru al forumului poate propune o intalnire
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Vacanta de iarna de luni 2 feb

Mesaj de Adi Enache »

Daca stie cineva o locatie (camping) cu partie de ski, eventual si un spa in apropiere, poate posta aici. (nu in afara tarii)
Intentionez ca in perioada vacantei copiilor din 30 ianuarie- 9 februarie sa merg 4-5-6 zile intr-o astfel de locatie cu rulota.
Poate mai sunt si alti amatori...
Numai bine.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Vacanta de iarna

Mesaj de Constantin Curelea »

Incercati la Camping Aviator-Busteni.
Este partener CLUBRV-RO.
viewtopic.php?f=118&t=6445
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Puteti merge de asemenea si in curte la Pensiunea Rasnov si de acolo aveti 15 km pana sus in Poiana Brasov.
http://www.pensiunearasnov.ro/

Mai sunt si alte rulote in curte la aceasta ora... fotografia o am de la Cati Serban , mult iubita si indragita noastra prietena de la Galati care din cand in cand mai " supravegheaza" rulotele online de acasa :) cand i se face dor de RV :)

La Aviator ( Busteni ) aveti avantajul de a fi f aproape de partie... 2 -3 km si nici nu e asa aglomerat ca in Poiana .
Tot la Aviator aveti si cablu TV si wi -fi , dar curtea e mai mica.... omul e f amabil dl Serban ...tel. 0745221235
Fişiere ataşate
cati.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adi Enache
Membru forum
10

Mesaj de Adi Enache »

Mulțumesc de răspunsuri. Cred ca la in Bușteni voi merge pana la urma.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
iulian_vrasti
Membru forum
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Iul 1973

Mesaj de iulian_vrasti »

Salut,
Nu am fost niciodata cu rulota iarna si as vrea sa merg in apropiere de o partie.
Mie imi place la Azuga, am vazut postate pe aici, dar nu mai stiu pe unde niste poze cu rulote iarna.
Nu stiu cum faci cu butelia, nu ingheata? Se face cald in rulota la - 15grade?
Adi Enache
Membru forum
10

Mesaj de Adi Enache »

Daca o imbraci cu o patura nu ar trebui sa inghete daca ai lpg. Depinde si de compartimentul buteliei cat de bine e izolat. Eu mi-am scos din tubulatura de la trumavent un tub care sufla exact pe butelie si nu mai am probleme. De revelion au fost -28 grade si am avut in rulota 24 grade. Cei drept am ajutat la inceput vreo doua ore cu o aeroterma ca sa se incalzeasca peretii, apoi am mers doar pe butelie 3 zile fara probleme, dar am consumat o butelie mare si aproape tot din cea mica a rulotei. Recomand neaparat sursa de curent pt. ca ventilatorul sobei iti descarca bateria in 24h, nu mai zic de alti consumatori.
Cand vrei sa mergi la ski?
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Adi Enache
Membru forum
10

Mesaj de Adi Enache »

Am vorbit la camping Obarsia Lotrului si pot primi mai multe rulote in curtea pensiunii vizavi de camping cu acces curent, apa, wc la 30 ron.
In campingul propriuzis este zapada mare si nu se poate intra.
La Vidra se se schiaza in conditii bune, partiile sunt lungi si pe toate gusturile si foarte impotant nu e aglomerat. Informatii si webcam http://www.skividra.ro/
Distanta de la camipng la partie e aprox. 5 km iar pana in Voineasa aprox. 25 km. Din Bucuresti sunt 250 km.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
dan soare
Membru forum
11
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Feb 1978

Mesaj de dan soare »

Atat anul trecut in vacanta de iarna cat si anul acesta 30.12-4.01 am fost la Azuga .Intai am experimentat fara copii si am vazut ca se poate in consecinta copii au fost prezenti anul acesta si s-au bucurat de zapada.Am campat of camping la baza partiei Cazacu, fiind prezente 3 echipaje din Ploiesti.Am avut temperaturi de -22 dar prin rotirea a 2 butelii in interior am obtinut +26,+27.
Opel Signum 1,9 cdti +Beyerland Sprinter 390
Radu Vaida Muntean
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iul 1978

Mesaj de Radu Vaida Muntean »

Va deranjez cu, cateva intrebari despre camparea off camping la Azuga :
In primur rand va rog sa ma lamuriti ce inseamna "rotirea a 2 butelii" ?
Ati intrat la locul de campare, la baza partiei Cazacu destul de tarziu dupa inchiderea instalatiilor, nu ? Ma gandesc ca in timpul zilei e foarte aglomerat.
Ati urcat cu lanturi antiderapante pe roti ?
Cum este in legislatie, trebuie sa am cauciucuri de iarna si pe rulota ? Recomandat este sa ai chiar daca nu ar fi scris in legislatie ?

Am campat si eu in acel loc dar vara. Merg destul de des la ski acolo si ma gandeam sa incerc si cu rulota.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Cosmin Prund
Membru forum
12
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Adi Enache scrie:Am vorbit la camping Obarsia Lotrului si pot primi mai multe rulote in curtea pensiunii vizavi de camping cu acces curent, apa, wc la 30 ron.
La Vidra se se schiaza in conditii bune, partiile sunt lungi si pe toate gusturile si foarte impotant nu e aglomerat. Informatii si webcam http://www.skividra.ro/
Distanta de la camipng la partie e aprox. 5 km iar pana in Voineasa aprox. 25 km. Din Bucuresti sunt 250 km.
Anul trecut nu s-ar fi putut ajunge cu rulota la Camping Obarsia Lotrului din cauza unor gropi uriase in drum :( Atat de mari gropile incat cei cu masini mai mici treceau cu dificultate.
Anul asta ma astept sa fie chiar mai rau pentru ca nu s-a investit nimic... Si eu urmaresc campingul respectiv pentru ca in zona nu sunt cazari suficiente si mi-ar conveni sa pot fugi de vineri pana duminica cu rulota acolo.
Dupa stiinta mea nu s-a investit deloc in infrastructura, sunt in aceeasi stare de acum 2 ani, adica cu investitiile finalizate 95% suta si cu politistul in drum, sa te indrume la 1km distanta de partie sa parchezi pe marginea drumului pentru ca nu mai sunt locuri de parcare libere. Tot din cauza ca parcarea este inceputa si nefinalizata (deci santier) acolo am intrat cu claparii pana la 1/2 in noroi.

Spun toate astea din frustrare, dupa parerea mea este statiunea de ski cu cel mai mare potential de la noi din tara: are partii lungi, loc pentru facut si mai multe partii lungi si, cel mai important, are ALTITUDINE - adica ar putea avea sezon de ski lung.

Despre partiile de la Transalpina Ski Resort:

- Partia cu telescaun nu are tunuri de zapada, functioneaza numai daca exista zapada naturala. Eu am fost anul trecut acolo in total vreo 5 zile, partia respectiva a functionat o singura data. Cand functioneaza este superba.
- Partiile cu teleski din platou le-am vazut anul trecut FOARTE aglomerate!! Coada la teleski era 1/2 din lungimea partiei.
- Partia de sub gondola este lunga, frumoasa si... rosie, adica de nivel mediu, nu usoara.

Daca nivelul la care schiati nu va permite accesul pe partia de sub gondola atunci la Transalpina Ski Resort poate fi nasol.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
dan soare
Membru forum
11
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Feb 1978

Mesaj de dan soare »

In timp ce o butelie era conectata la truma in spatiul din fata rulotei cealalta o aveam in rulota .La o perioada de 10h le inversam asta la -20.Cand am avut pana in -10 nu a mai fost nevoie. Referitor la acces da am ajuns de fiecare data dupa ora 19 cand este pustiu am urcat fara niciun fel de problema fara lanturi dar cu toata greutatea aranjata pe spatele rulotei.Singura problema pe care o aveti este aparitia unor masini pe timpul noptii la drifturi asta se intampla de serbatori cand este multa lume in statiune. La problema anvelopelor nu stiu sa va raspund eu am de vara. Una peste alta eu am fost multumit de locatie .
Opel Signum 1,9 cdti +Beyerland Sprinter 390
Adi Enache
Membru forum
10

Mesaj de Adi Enache »

Cosmin Prund scrie:
Adi Enache scrie:Am vorbit la camping Obarsia Lotrului si pot primi mai multe rulote in curtea pensiunii vizavi de camping cu acces curent, apa, wc la 30 ron.
Anul trecut nu s-ar fi putut ajunge cu rulota la Camping Obarsia Lotrului din cauza unor gropi uriase in drum :( Atat de mari gropile incat cei cu masini mai mici treceau cu dificultate.
Anul asta ma astept sa fie chiar mai rau pentru ca nu s-a investit nimic... Si eu urmaresc campingul respectiv pentru ca in zona nu sunt cazari suficiente si mi-ar conveni sa pot fugi de vineri pana duminica cu rulota acolo.
Dupa stiinta mea nu s-a investit deloc in infrastructura, sunt in aceeasi stare de acum 2 ani, adica cu investitiile finalizate 95% suta si cu politistul in drum, sa te indrume la 1km distanta de partie sa parchezi pe marginea drumului pentru ca nu mai sunt locuri de parcare libere. Tot din cauza ca parcarea este inceputa si nefinalizata (deci santier) acolo am intrat cu claparii pana la 1/2 in noroi.

Spun toate astea din frustrare, dupa parerea mea este statiunea de ski cu cel mai mare potential de la noi din tara: are partii lungi, loc pentru facut si mai multe partii lungi si, cel mai important, are ALTITUDINE - adica ar putea avea sezon de ski lung.

Despre partiile de la Transalpina Ski Resort:

- Partia cu telescaun nu are tunuri de zapada, functioneaza numai daca exista zapada naturala. Eu am fost anul trecut acolo in total vreo 5 zile, partia respectiva a functionat o singura data. Cand functioneaza este superba.
- Partiile cu teleski din platou le-am vazut anul trecut FOARTE aglomerate!! Coada la teleski era 1/2 din lungimea partiei.
- Partia de sub gondola este lunga, frumoasa si... rosie, adica de nivel mediu, nu usoara.

Daca nivelul la care schiati nu va permite accesul pe partia de sub gondola atunci la Transalpina Ski Resort poate fi nasol.

Eu am fost vineri la Vidra si a fost superb. Am skiat in conditii foarte bune. Cei drept nu e ca la San Moritz. In parcare era era totul acoperit cu zapada si inghetat.
Cei de acolo au zis ca s-a pus pietrs si nu mai e noroi.
Cred ca am fost max. 100 persoane pe partie. Deci nu am stat deloc la coada.
Cel mai aglomerat e sambata si duminica pana la pranz.
Am mers cu un turism mic si drumul a fost mai mult decat ok, cu zapada curatata.
In vara am fost de doua ori de la Brezoi spre transalpina si drumul e foarte bun pana in Voineasa iar pana la Obarsia Lotrului intradevar e cu gropi dar sa nu exageram ca nu poti ajunge cu orice masina si rulota.
Numai bine.
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Scrie răspuns