Adi Enache scrie:Am vorbit la camping Obarsia Lotrului si pot primi mai multe rulote in curtea pensiunii vizavi de camping cu acces curent, apa, wc la 30 ron.
In campingul propriuzis este zapada mare si nu se poate intra.
La Vidra se se schiaza in conditii bune, partiile sunt lungi si pe toate gusturile si foarte impotant nu e aglomerat. Informatii si webcam
http://www.skividra.ro/
Distanta de la camipng la partie e aprox. 5 km iar pana in Voineasa aprox. 25 km. Din Bucuresti sunt 250 km.
Anul trecut nu s-ar fi putut ajunge cu rulota la Camping Obarsia Lotrului din cauza unor gropi uriase in drum :( Atat de mari gropile incat cei cu masini mai mici treceau cu dificultate.
Anul asta ma astept sa fie chiar mai rau pentru ca nu s-a investit nimic... Si eu urmaresc campingul respectiv pentru ca in zona nu sunt cazari suficiente si mi-ar conveni sa pot fugi de vineri pana duminica cu rulota acolo.
Dupa stiinta mea nu s-a investit deloc in infrastructura, sunt in aceeasi stare de acum 2 ani, adica cu investitiile finalizate 95% suta si cu politistul in drum, sa te indrume la 1km distanta de partie sa parchezi pe marginea drumului pentru ca nu mai sunt locuri de parcare libere. Tot din cauza ca parcarea este inceputa si nefinalizata (deci santier) acolo am intrat cu claparii pana la 1/2 in noroi.
Spun toate astea din frustrare, dupa parerea mea este statiunea de ski cu cel mai mare potential de la noi din tara: are partii lungi, loc pentru facut si mai multe partii lungi si, cel mai important, are ALTITUDINE - adica ar putea avea sezon de ski lung.
Despre partiile de la Transalpina Ski Resort:
- Partia cu telescaun nu are tunuri de zapada, functioneaza numai daca exista zapada naturala. Eu am fost anul trecut acolo in total vreo 5 zile, partia respectiva a functionat o singura data. Cand functioneaza este superba.
- Partiile cu teleski din platou le-am vazut anul trecut FOARTE aglomerate!! Coada la teleski era 1/2 din lungimea partiei.
- Partia de sub gondola este lunga, frumoasa si... rosie, adica de nivel mediu, nu usoara.
Daca nivelul la care schiati nu va permite accesul pe partia de sub gondola atunci la Transalpina Ski Resort poate fi nasol.