Raliul FICC numarul 82, Croatia 27 Iunie - 4 Iulie 2015

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Marian m Serban
Membru asociat
16

Re: Raliul FICC numarul 82, Croatia 27 Iunie - 4 Iulie 2015

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
La multi ani .
Ref. la pozitia zonei de campare a unei tari.Din experienta de la Umag, am observat ca nu este important nr. de echipaje sau vechimea clubului in cadrul FICC.
La Umag desi clubul a participat cu 10 echipaje(daca gresec , scuze)noi am avut una dintre cele mai bune pozitii adica chiar pe malul marii,sau foarte aproape de acesta.Cluburi cu multe echipaje precum cele din Polonia,Turcia,Suedia,si altele,au fost campate mult mai departe de plaja.Din discutiile cu membrii cluburilor respective ,chiar nu si-au pus aceasta problema.Algoritmul de pozitionare nu ne este comunicat si nici nu cred participarea Clubului este conditionata de acest criteriu.
cu respect
Marian Serban
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Adi Enache scrie:Astept si eu sa vad cum va fi repartizarea in camping la intalnirea FICC si iau o decizie daca merg sau nu. Perioadele se suprapun pt. ca vacanta incepe din 20.
Nu vreau sa merg in concediu si sa stau la marginea campingului pt. ca a mea odrasla sta numai in apa si trebuie supravegheta.
Oricum nu am sperante ca vom putea campa in primele locuri dinspre plaja in Croatia, asa ca balanta se inclina spre Grecia si spre toamna Croatia si Slovenia.
Asadar din variantele propuse de Niki, Thalatta mi se pare si mie cel mai interesant.
Despre camping Platanitsi am gasit ceva review-uri si pare a nu fi ceva organizat (nu mi-am dat seama) ci mai degraba off-camping, in schimb despre plaja am gasit doar superlative.
Lupu Ciprian scrie:Vedeti sa nu le incurcati ....
La intalnirea FICC nu vom fi anuntati din timp unde ne pun ( care e parcela RO) si in al-II-lea rand nu se pot inscrie decat membrii detinatori de legitimatie FICC- ClubRv-RO , se completeaza un forumular si asta se face din timp si se plateste pana la data de 30 apr toata suma 130 eur x2 adulti .

O sa se faca lista/ grupul/ formularele si il rugam pe Dl Curelea sau pe Cosmin sa plateasca prin transfer bancar pt toti in numele clubului ,asa cum s-a facut si in anii trecuti .
Adi Enache scrie:Da Ciprian , stiam toate astea si tocmai vorbisem cu Cosmin sa vad cum pot intra in posesia cardului.
Din pacate dupa ce am analizat si cu sotia am ajuns la concluzia ca nu vrem ceva foarte aglomerat si mai ales departe de plaja din pricina copilului.
Asa ca am presupus pozitia pe care o sa o aiba Ro in camping si numarul de patricipanti si am trecut pe locul doi mersul la intalnirea FICC in acea perioada.
Popa Violeta scrie:Pentru Croatia (Rally Adria), se trimite in avans numai formularul de inscriere a echipajelor, plata facandu-se la terminarea sejurului, la receptia campingului. Problema la ei tine de seriozitate, Adica cine trimite formularul de inscriere trebuie sa si participe. In baza inscrierilor se face repartitia caravanelor in camping, Daca un echipaj se razgandeste sau nu mai poate participe din diverse motive atunci acesta trebuie sa anuleze rezervarea printr-un Mail adresat receptiei campingului respectiv.
Cu stima,
Violeta Popa
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Popa Violeta scrie:Pentru Croatia (Rally Adria), se trimite in avans numai formularul de inscriere a echipajelor, plata facandu-se la terminarea sejurului, la receptia campingului. Problema la ei tine de seriozitate, Adica cine trimite formularul de inscriere trebuie sa si participe. In baza inscrierilor se face repartitia caravanelor in camping, Daca un echipaj se razgandeste sau nu mai poate participe din diverse motive atunci acesta trebuie sa anuleze rezervarea printr-un Mail adresat receptiei campingului respectiv.
Cu stima,
Violeta Popa
Raliul FICC nu este Raliu Adria. Intamplator se intampla ambele in Croatia dar nu sunt acelasi lucru!
Raliul Adria 2015 se desfasoara pe insula KRK, este altceva.
Pana acum pentru raliurile FICC s-a platit in avans - este de asteptat sa se plateasca si acum in avans.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Da, aveti dreptate D-le Prund, nu este vorba de Rally Adria ci de Rally FICC, la care, intradevar, banii se trimit odata cu formularul de inscriere. Va rog sa scuzati eroarea,
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Pe adresa asociatiei au venit 15 seturi Cerere inscriere ( booking form) si Brosura de participare la Rally
Deja am distribuit 2 exemplare.
Fişiere ataşate
Cerere participare rally Croatia 2015.PDF
(1.73 MiB) Descărcat de 155 ori
Brosura rally 2015 Croatia.PDF
(1.67 MiB) Descărcat de 115 ori
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Ce trebuie sa facem sa completam acea cerere ?
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Cristian Neaga
Membru forum
16
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga »

Buna dimineata,
suntem interesati sa participam la acest eveniment.
brosura are doar o pagina si nu este un document pdf asa cum s-a dorit, ar fi bine sa fie postata din nou pentru a vedea continutul ei.
dati delalii despre ce trebuie facut punctual si explicit.
1. de completat .....,
2. de depus banii ......,
3. de ........ etc, etc.
pentru a nu ne vedea in situatia ca a venit data sa plecam si am omis nustiu ce si nu mai putem pleca.
amintiti si daca este sau nu nevoie de pasaport este foarte important.
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Pentru multe poze si detalii cu privire la locatie puteti urmari sit-ul raliului: http://www.ficcrally2015.hr/
Daca urmariti sit-ul in partea de jos o sa gasiti inclusiv formularele de inscriere in original. Formularul PDF ar fi aici: http://www.ficcrally2015.hr/ficc2015_booking_form.pdf

Inca nu am primit instructiuni de la FICC in acest sens dar presupunem ca organizarea va fi similara cu ce a fost la raliurile anterioare. Cererile de inscriere vor fi adunate prin ClubRV, noi o sa le transmitem apoi mai departe la FICC. Plata va fi de asemenea efectuata in contul Asociatiei ClubRV urmand ca noi sa schimbam banii in Euro si sa efectuam viramentul bancar. Interesul nostru este sa transmitem inscrierile la Rally pana in data de 30 Aprilie 2015 (dupa data de 20 aprilie preturile se majoreaza cu 20%).

Vom reveni cu detalii cu privire la termenul limita pentru efectuarea paltii in contul Asociatiei precum si informatii despre cursul valutar la care se vor calcula sumele de platit.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Raliul FICC numarul 82, Croatia 27 Iunie - 4 Iulie 2015

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mai sunt cateva zile si va trebui sa platim fapt pt care va rog pregatiti-va banii pt ca astazi sau maine Cosmin ne va spune cum procedam , daca platim individual sau prin Asociatia ClubRV.

Pe lista sunt doar cateva echipaje , daca doreste cineva sa SE INSCRIE SA O FACA AICI RAPID !
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Lupu Ciprian scrie:Pe lista sunt doar cateva echipaje
Am cautat si eu lista cu participanti si nu o gasesc ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

1.Geta si Michel adica Gh. Cristian (Buc)
2.Cosmin Prund ( SB) - imi permit sa-l trec si organizator .... ;) al grupului din Romania - ClubRV
3. Dan Ciupuliga (AR)
4. Vonea Daniela (AR)
5.Rosca Ciprian (VS)
6.Lupu Ciprian (IF)
7.Vasilescu - 2 familii ... am uitat judetul scuze

9.Opincaru (Buc) 3pers
10. Neaga Cristian (Buc) "militia rutiera "
11. Dragos Marin (PH)

Nu mai stiu daca se inscrisese fam Baltateanu ( BV) sau Radu Pascu (BV)...

La intalnire se pot inscrie numai MEMBRII ASOCIATI CLUBRV !

Imi cer scuze celor care nu sunt pe lista si-i invit urgent sa se inscrie si sa -si pregateasca banii ca sa platim !
Acum am vb si cu Geta la tel si vom face o intalnire speciala in care vom organiza grupul de Romania ca sa vedem cu ce mergem la noi si ce aducem de acasa pt a oferi cadou rulotistilor de acolo .
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Eu o sa trec pe acolo dar numai la intoarcere din Italia.
Probabil in ultimele doua zile sau chiar numai ultima zi.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns