Cosmin Prund scrie:... eu deduc faptul ca exista deschidere pentru acest tip de intalnire, ramane de vazut concret cum se aliniaza planetele si daca o astfel de intalnire poate avea intr-adevar loc...
E clar, daca ajungem sa studiem acum si astrologia pentru a se decide organizarea unei intalniri off camping, imi cam dau seama ce sanse avem sa tinem astfel de intalniri.
Sincer Cosmin, ma simt ofensat de aceasta mentiune legata de planete, daca intercalai un zambet acolo o luam ca pe o gluma, dar asa...
Si apropo de intalnirile anului trecut, poti sa ne reamintesti si de 1 Mai la "Camping Mamaia nord Pescaresc" unde din ce am inteles lumea a trait niste nopti horror, a fost disperata de nivelul decibelilor de peste noapte. Relu, imi amintesc, imi spunea ca si-a ancorat mobilierul din rulota pentru ca acesta sa nu plece la plimbare. Si aia a fost tot o intalnire de succes ?
Prin organizarea unor intalniri off camping nu zice nimeni sa facem exercitii de supravietuire, dar asa cum in anii trecuti au fost persoane care si-au asumat astfel de organizari, nu vad de ce acum nu poate face acest lucru Asociatia. Au fost in mai multe randuri intalniri off camping la Iepuresti (Mihai Gheorghe), la Seimeni (Mihai Soare, Grosu Viorel, Vali Panait), Paste la Secu (Popa Violeta) etc. intalniri care au fost si ele reusite.
Si eu in urma cu cca. 4 ani am organizat intalnirea nationala a ACCCR in conditii de off camping cu costuri de participare/echipaj de 0 (zero) lei, curent inclus.
Deci stiu cu ce se mananca o astfel de organizare si crede-ma ca nu am stat sa vad daca planetele sunt in linie sau in zigzag.
In concordanta cu rezultatul sondajului, sper totusi ca CD-ul sa ia in calcul si organizarea unor astfel de intalniri pentru iubitorii de off camping care dupa cum vedem nu sunt deloc putini.