Sondaj de opinie pt. intalniri 2015

orice membru al forumului poate propune o intalnire

Mi-as dori ca intalnirile ClubRv-RO sa se desfasoare :

Chestionarul s-a închis pe data de 03 Mar 2015, 16:22

off camping , langa o sursa de apa , e suficient - prefer natura si lipsa costurilor
77
61%
in orice locatie /camping care poate oferi macar o sursa de apa + loc golire WC
25
20%
in orice locatie /camping, cu sursa de apa, loc golire WC, dar am neaparat nevoie si curent 220v
13
10%
in camping dotat neaparat cu dusuri + WC + loc golire WC, prize 220v, chiar daca e mai scump
11
9%

Voturi totale: 126

Dragos Iarovoiu
Membru forum
18

Re: Sondaj de opinie pt. intalniri 2015

Mesaj de Dragos Iarovoiu »

Lupu Ciprian scrie:
... va vom cere parerea numai daca vom avea nevoie de ea
.....
NU avem nevoie de povesti , pagini intregi in care dezgropam mortii si acuzam conducerea de acum 5 ani ...

Vrem sa facem intalniri in 2015 ! ASTA vrem !

P>S> avem si noi sarbatori nu stam sa vedem care apus sau nu n sau m inainte de p si B... dar e bine daca aveti dvs. timp sa analizati sintactic si morfologic tot forumul ne puteti trimite o erata si noi modificam ... oricum faceti-o intr-un topic separat nu tot aici, va rog !
Asa e ! Nu stiu ce mi-o fi trebuit sa scriu... ?! Intalniti-va sanatosi, ca e bine oricum !
Cei care cer restrangerea libertatii in schimbul securitatii nu merita sa aiba parte nici de una, nici de cealalta.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca sunt colegi care au sugestii pt calendarul 2015 pot scrie aici unde am trecut si zilele libere din 2015 date " de la stat" .

viewtopic.php?f=165&t=7886
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Am votat varianta 1, adica offcamping, cat si ultima varianta.
Daca de exemplu merg undeva la munte, in natura nu-mi trebuie nici sursa de apa , imi iau de acasa cateva bidoane / canistre, rezervoarele pline si gata, asta daca stau 2-3 zile, pentru mai mult trebuie sursa de apa..., insa daca merg la mare in sezon se schimba situatia, nu as sta offcamping, am nevoie de curent pentru aer conditionat, sunt rau de caldura si nu as sta in 40 de grade de dragul de a sta offcamping, numai spun de dus ca fac de 2-3 ori pe zi.
Concluzia acestui sondaj depinde foarte mult de imprejurari, depinde de timpul camparii si zona unde se campeaza... fiecare cand a votat si-a imaginat o locatie , nu cred ca putem generaliza...
Cred ca trebuie luat in calcul in acest sondaj si dotarile rulotelor, ca degeaba vrei daca nu poti, sunt rulotisti aici pe forum care nu au pe rulote panouri solare si alte acarete de care ar depinde pentru a sta offcamping cu toate ca ar vrea...
Eu nu stiu daca in Ro am fost in mai mult de 2-3 camping-uri, in rest offcamping am fost in destule locuri, de exemplu la Secu de Paste, ce ne-a lipsit de acolo ? a fost super, chiar daca am carat apa de la un rau cu o panta foarte abrupta...a iesit foarte bine acea intalnire...
Urmeaza sa-mi pun panouri si va astept cu propuneri de iesiri offcamping :)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Si eu am votat prima si ultima varianta.

Putem presupune ca toti cei care au votat prima varianta (foarte multi!) au minimul de dotari necesare pentru a participa la o intalnire "off". De-aici eu deduc faptul ca exista deschidere pentru acest tip de intalnire, ramane de vazut concret cum se aliniaza planetele si daca o astfel de intalnire poate avea intr-adevar loc. Va reamintesc ca pentru 1 Decembrie 2014 si pentru "Delta 2014" colegii din club au ales locatii cu dotari extinse - si alegerile s-au dovedit benefice, ambele intalniri au fost de succes.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Cosmin Prund scrie:... eu deduc faptul ca exista deschidere pentru acest tip de intalnire, ramane de vazut concret cum se aliniaza planetele si daca o astfel de intalnire poate avea intr-adevar loc...
E clar, daca ajungem sa studiem acum si astrologia pentru a se decide organizarea unei intalniri off camping, imi cam dau seama ce sanse avem sa tinem astfel de intalniri.
Sincer Cosmin, ma simt ofensat de aceasta mentiune legata de planete, daca intercalai un zambet acolo o luam ca pe o gluma, dar asa...

Si apropo de intalnirile anului trecut, poti sa ne reamintesti si de 1 Mai la "Camping Mamaia nord Pescaresc" unde din ce am inteles lumea a trait niste nopti horror, a fost disperata de nivelul decibelilor de peste noapte. Relu, imi amintesc, imi spunea ca si-a ancorat mobilierul din rulota pentru ca acesta sa nu plece la plimbare. Si aia a fost tot o intalnire de succes ?

Prin organizarea unor intalniri off camping nu zice nimeni sa facem exercitii de supravietuire, dar asa cum in anii trecuti au fost persoane care si-au asumat astfel de organizari, nu vad de ce acum nu poate face acest lucru Asociatia. Au fost in mai multe randuri intalniri off camping la Iepuresti (Mihai Gheorghe), la Seimeni (Mihai Soare, Grosu Viorel, Vali Panait), Paste la Secu (Popa Violeta) etc. intalniri care au fost si ele reusite.
Si eu in urma cu cca. 4 ani am organizat intalnirea nationala a ACCCR in conditii de off camping cu costuri de participare/echipaj de 0 (zero) lei, curent inclus.
Deci stiu cu ce se mananca o astfel de organizare si crede-ma ca nu am stat sa vad daca planetele sunt in linie sau in zigzag.

In concordanta cu rezultatul sondajului, sper totusi ca CD-ul sa ia in calcul si organizarea unor astfel de intalniri pentru iubitorii de off camping care dupa cum vedem nu sunt deloc putini.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

In acest context in care Cosmin a spus de astre sau de planete cu siguranta asa a venit vorba, nu ca ar insemna ceva acele planete..chiar am ras cand am vazut aceasta remarca la dvs. d-le Predonu... ( chiar sa creada in horoscop ? :lol: )
Referitor la ierirea de 1 Mai, acolo nu putem spune ca a fost o iesire in camping....numai camping nu-l puteti numii, mie unul nu mi-a placut deloc si "m-am mutat" langa la .....(nu-mi vine acum cum se numeste, gard in gard) chiar daca am venit impreuna cu ceilalti colegi nu mi-a placut la pescaresc "am sarit gardul", dar asta nu inseamna ca din cauza muzicii care in celalalt camping s-a auzit chiar mai tare nu a fost frumos... in afara de acel zgomot care eu nu l-am simtit prea tare in camper (in niciun caz "horror", deja se exagereaza) totul a fost o reusita zic eu, ca se darama rulota sau mobila de la muzica asta nu e adevarat... dupa prima noapte in acel camping eu si cativa prieteni am venit inapoi in pescaresc pentru ca aveam copii si ne era frica sa nu se trezeasca noaptea (noi ca si adulti nu am fost asa afectati), cei care au fost acolo pot confirma daca le-a placut acea iesire....
In nici un caz nu putem da vina pe campinguri ca cei cu cortul au pus muzica atat de tare si le-au instalat acolo, a fost doar o coincidenta...
Cum spuneam si in cealalta postare a mea, eu consider ca aceste iesiri offcamping au si ele rostul lor, nu peste tot isi au locul....
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Dragos Marin scrie: ... in afara de acel zgomot care eu nu l-am simtit prea tare in camper (in niciun caz "horror", deja se exagereaza) totul a fost o reusita zic eu...
Da, aveti dreptate, folosirea cuvantului "horror" a fost putin exagerata, dar la fel de exagerata este si mentiunea dvs: "totul a fost o reusita". Totul, mai putin noptile albe :)
Eu am fost in vizita la acea intalnire si stiu ca Ciprian a facut chiar totul pentru ca lumea sa se simta bine. Am vrut doar sa mentionez prin cele afirmate ca exista intalniri "on camping" care pot creea un disconfort major celor prezenti, indiferent de eforturile facute de organizatori.

Reclama acelui camping poate fi ceva de genul:
"Vreti sa vedeti Noptile Albe, nimic mai simplu...
Economisiti parcurgerea catorva mi de kilometri venind la Camping Pescaresc din Mamaia" :)
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
danbabanu
Membru forum
13
Data nasterii: 27 Sep 1973

Mesaj de danbabanu »

Am votat primele 2 variante.
Sunt adeptul locatiilor off preferandu-le in cea mai mare masura pentru natura si liniste. In cazul in care acest lucru nu se poate (off) nu fac figuri pentru a sta intr-un camping cu dotari minime. In primul rand importanta este linistea.
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Si eu am votat primele variante,dar inclin si spre celelalte doua citeodata.Am participat de multe ori la intilniri off,impreuna cu ,colegi ce fac parte din asociatie,dar si cu cei ce nu fac.Ma simt bine in natura si chiar daca nu am totul pentru confortul meu .Ma descurc chiar multumitor pentru astfel de iesiri.Nevoi pentru curent...mai folosim si generatorul un timp limitat si mai la periferie sa nu deranjez,dar in situatie de off nu cred ca as fi singurul in aceasta situatie.Doresc liniste ,poate si virsta mi-o impune,dar nu totala :lol: .Off esti mai libertin,dorind totusi sa nu iti deranjezi vecinul,se poate realiza un grup mai compact ,ajutind la o socializare perfecta.Sunt multe de spus.Le prefer si pe celelalte doua ,avind obiceiul de a merge si in campinguri ceva mai scumpe si cu dotari ,pentru ca ma intlnesc cu o serie de cunostinte frecvent de ani de zile in acele locatii de pe litoral .Dupa cum am mai spus ,ma simt bine in orice situatie dupa caz...cu spune si conul Caragiale:"Dupa buget coane Fanica",DEOARECE NU SUNT PRETENTIOS. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Dragan Mihail
Membru forum
12
Data nasterii: 16 Oct 1947

Mesaj de Dragan Mihail »

Orcare din primele 3 variante.....fara vb multe
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Salut cu aceasta ocazie colegii, dupa o mica escapada prin tarile calde fara RV.
Opinia mea: off fara dotari speciale.
As vota pentu primul punct dar nu stiu cum sa fac.
Sunt adeptul off cat mai indelungat si in tara si in starinatate. (se poate si steltpalce sau areasosta)
Vreau sa remarc insa, ca OFF pe o perioada mai mare de 3-4 zile necesita obligatoriu loc de golide WC si sursa de apa pentru reumplere rezervoare.
Oricat de independenti am vrea sa fim nu putem sta prea mult ne spalati si nu prea putem folosi closetul oltenesc
:D ala construit din 2 pari (unu de care te tii si unu cu care te aperi de caini).
Curentul e necesar cel putin pentru lumina noaptea si pentru pompa de apa pe care il poate da o baterie pana se descarca.
Dar noi vrem wirelwss.
Se poate atat la internet cat si la curent (cu panouri solare sau generatoare) dar se poate si WC wirepippe adica fara tevi.
Iei frumos rezervorul plin cu ce ai produs ultimele zile si cauti un loc cat mai departe de locatie si de ochii lumii.
Cred ca cine a investit in rulota a facut-o pentru ca vrea independenta, de hotel, de ora fixa de masa, de o locatie batuta in cuie pe toata vacanta.
Am stat si eu la Mamaia nu la pescaresc, mai rau la primul camping din Mamaia.
Vineri si sambata seara am crezut ca ma urc pe pereti din cauza basilor de la discotecile de pe plaje.
In Romania insa plajele sunt fie suprapopulate fie interzise camparii. Raman muntii si raurile pentru off.
Cand mergem insa cu un grup organizat putem sa ne controlam reciproc astfel incat libertatea noastra totala sa nu ingradeasca libertatea sau linistea celorlalti.
Asta e avantajul asocierii noastre. Putem transforma o vale salbatica intr-un camping gratuit.
Asta inca mai merge si ar fi bine sa profitam pana mai putem. E insa necesar sa ne impunem noua regulile elementare de respect pentru natura pe unde trecem.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
marius borcea
Membru forum
16
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

Salutare si eu am votat primele 2, a 2-a in considerentul ca la un echipaj numeros 4-5 zile trebuie ceva apa si deversare wc,eu inbratisez locatia propusa de doamna Popa din comuna Ceahlau pe coada lacului pt ca ,stiu bine locatia terenul super strong cu iarba pt ca eu am prins acolo un "balci"masinute tamponate si altele,de vizitat e la greu,o excursie de traversat Ceahlaul pe jos de urcat la Toaca,Dochia si institutul meteo ,apoi de la cabana traseul spre manastire si inapoi in chei e fantastic si l-am facut acum cativa ani si cu un grup de 25 de copii de 9-14 ani ,macar moldovenii sa vina daca nu si cei carora le-a placut anul trecut la secu ii apreciez pe cei din CT,IF.PH care au facut un sacrificiu de ceva km in plus pt a ajunge ,oriunde o sa fie organizat voi fii alaturi sanatosi sa fim .
Vw Sharan + rulota Kip
Scrie răspuns