Sondaj de opinie pt. intalniri 2015

orice membru al forumului poate propune o intalnire

Mi-as dori ca intalnirile ClubRv-RO sa se desfasoare :

Chestionarul s-a închis pe data de 03 Mar 2015, 16:22

off camping , langa o sursa de apa , e suficient - prefer natura si lipsa costurilor
77
61%
in orice locatie /camping care poate oferi macar o sursa de apa + loc golire WC
25
20%
in orice locatie /camping, cu sursa de apa, loc golire WC, dar am neaparat nevoie si curent 220v
13
10%
in camping dotat neaparat cu dusuri + WC + loc golire WC, prize 220v, chiar daca e mai scump
11
9%

Voturi totale: 126

Vasilescu
Membru forum
12
Oras: Radesti, Arges
Data nasterii: 18 Iun 1949

Re: Sondaj de opinie pt. intalniri 2015

Mesaj de Vasilescu »

In zona pastravariei de pe Bratioara mai exista o locatie tot langa o pastravarie la Cindesti unde este spatiu de campare destul de mare ,langa sursa de apa si izvor cu apa potabila ,fara curent electric , posibilitati de drumetie vizitarea monumente istorice din Campulung Muscel si inprejurimi. Apa este foarte curata , este si soare si umbra la alegere. Aceasta zona este freventata in timpul verii de localnici din zona orasului. Pastravariea este particulara si vinde pastrav proaspat in permanenta, icre si pastrav afumat. Se pote lua legatura cu primarul localitati daca exista interes pentru aceasta locatie ,ca totul sa fie in regula.
ford tranzit 0744313473
Valentin Busca
Membru asociat
11
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Am votat primele 2 optiuni ,parerea mea ca avem RV-uri si nu conteaza unde stau , important sa ne simtim bine cu cine suntem . In 2014 iar am facut-o lata am doar 13.000km , din toti acesti km. si locuri vizitate cel mai bine m-am simtit cind am stat off-campimg,ex : linga pestera Meziad, lacul Fintinele , cota 1000 (DB) ,plaja Corbu ,chiar si in gara din Sovata sau Viseu .Daca adaug si parcarea free din Pamukale unde era scris mare NU CAMPATI .
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Pentru iesirile de weekend sunt bune locatiile off-camping , de preferat cat mai aproape de casa ; altfel te costa motorina mai mult decat mancarea si bautura pentru 2zile.
Daca tot este off-camping sa fie o locatie "testata" anterior unde nu pot aparea probleme de genul furturilor de biciclete si/sau alte efecte personale.

Pentru iesirile de long weekend , adica de 3-4 zile , mai putin conteaza ca este camping sau off-camping , una din conditii este prezenta unei surse de apa in apropiere si eventual a unor magazine de unde sa se faca mici cumparaturi.

Pentru concedii , eu prefer sa fiu in camping , cu utilitati de baza asigurate (nu neaparat conditii de 5***** , dar sa fie decente si sa se reflecte intr-un pret corect ) si cu siguranta supravegherii lucrurilor personale.

Faptul ca unii investesc in "personalizarea" rulotei cred ca este problema lor personala si nu trebuie sa facem un caz din asta. Daca omul are , bani , timp si energie de investit in rulota personala este strict treaba lui si nu sunt putini cei care vor sa fie pregatiti pentru orice conditii. Nu rebuie sa fii "sclavul" campingurilor dar nici sa stai mereu numai pe "campiile patriei". Asa cum am spus si mai sus , eu unul aleg in functie de zilele libere locatia in care sa merg , adica in camping sau off-camping.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

La acest chestionar, pentru a raspunde corect, este necesar sa avem in vedere urmatoarele aspecte:
a. Intalnire organizata de asociatie
b. Intalnire la care participa membrii asociatiei pe cont propriu.
La prima situatie, raspunsul pe care il vad viabil este de a se organiza intalnirile in locuri amenajate gen campinguri sau pensiuni care ofera minimul de confort asigurat prin: acces facil, sursa de apa , curent electric, toaleta , loc de gunoi menajer, paza, loc de socializare, etc.
La a doua situatie cand numarul de echipaje participante este de maxim 10-15, se pot utiliza si spatii offcamping, responsabilitatea intrunirii fiind individuala.
Noi, ca asociatie, conform statutului acceptat de FICC, promovam turismul cu RV ul in locuri amenajate.
Si legea picnicului ne obliga la acest lucru.
Personal am participat la tot felul de intalniri.
Prefer siguranta unui camping alaturi de prieteni sau simpli vecini decat insecuritatea mediului deschis, cu riscul amendarii sau jefuirii.
In concediu, la drum cu familia, somnul trebuie sa fie linistit si odihnitor.
Dotarea Rv-ului tine de pretentia fiecaruia, functionalitatea completa a acesteia mai tine si de hazard.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Dragos Iarovoiu
Membru forum
18

Mesaj de Dragos Iarovoiu »

La acest chestionar s-a raspuns foarte corect, votul dovedind cat se poate de clar ce se doreste. .....

Domnule Iarovoiu, prin postare dumneavoastra ati incalcat Art.3 /lit. e si f din regulamentul forumului ClubRv :

e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele, ci ideile lor. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
f) Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic").

Postarea dumneavoastra se va sterge. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
Cei care cer restrangerea libertatii in schimbul securitatii nu merita sa aiba parte nici de una, nici de cealalta.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@ Dragos...daca nu esti de acord cu parerea unui coleg nu trebuie sa-i "scoti ochii" cu o postare si sa dezgropam trecutul, este un sondaj de opinie, fiecare isi pune parerea si fiecare trebuie sa respectam aceste opinii, daca nu esti in stare de acest lucru nu mai face postari care pot duce la tensionarea discutiilor, ce ai postat pe scurt e off topic!!!
Cu stima
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Inteleg ca sondajul se refera
1. la intalnirile oficiale organizate de clubrv, la aceasta varianta raspunsul este un camping sau pensiune in care sa ofere conditii de apa, curent si sala de luat masa pentru mese festive si loc de seara dansanta cu formatie sau DJ, ultima intalnire de Rusalii de anul trecut au participat aproximativ 70 de rulote cea mai mare de pana acum intr-un loc civilizat!!! Imaginati-va de cate corturi pentru socializare si alte recuzite (butelii, tunuri/radiatoare de caldura,nu mai zic de cine le transporta), generatoare (galagie,nu toti au panouri solare) ar fi necesar pentru o intalnire off camping de asemenea anvergura, 2 dintre cele mai mari intalniri sunt de rusalii cand e sezon ploios sau 1 decembrie cand sunt grade cu minus ... iar numarul participantilor este din ce in ce mai mare!
2. la intalnirile de weekend de 2-3-4 zile organizate de membrii clubului in grupuri restranse imi surade ideea lui Adi Pana de off camping in locatii apropiate.

De la caz la caz in functie de cei care real participa la evenimente e bine ca pe langa o optiune de camping propusa sa fie si una off camping, membrii asociati care participa decid unde se face prin vot, e usor sa joci sah de pe margine si sa nu te afli la masa!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Domnilor,
desi nu fac parte decat de putin timp din asociatia Club Rv si frecventez si alte forumuri de rulotisti, cred ca nu trebuie sa ne infierbantam in sustinerea punctelor de vedere. Desi votul in favoarea off campingului arata ca majoritatea agreem acest mod de a fi aproape de natura salbatica ( fiind din ce in ce mai putine zone neatinse de " civilizatie"), nu trebuie sa neglijam cealalta latura a rulotismului, organizata si, de ce sa nu recunoastem, mai comoda , dar si mai sigura ( sa nu uitam ca traim in Romania si surprizele neplacute au ajuns sa faca parte din cotidian).Asa ca propun sa ne unim fortele , cunostiintele si energia in a face lobby pentru dezvoltarea in tara noastra a campingurilor civilizate, cu reguli clare si obligatii clare fata de clientii lor , reflectate intr-un pret corect ( ne convine sau nu, acesta este drumul care trebuie urmat). In toata aceasta perioada de tranzitie, acelasi lobby trebuie facut pentru a reglementa off campingul, ca sa ne bucuram cat mai putem de natura salbatica ( cand vom ajunge " europeni" acest lucru va fi aproape imposibil ).
Cu speranta ca nu am deranjat o " tabara " sau alta, va doresc o seara agreabila.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Mereu vor fi pareri PRO sau CONTRA , totul este sa respectam opinia fiecaruia dintre cei care se exprima. Fiecare este cu stilul si cu tabieturile lui. No comment !
Nu trebuie sub nici o forma sa se faca "tabere" , poate doar sustinatori ai unui anumit stil/mod de petrecere a timpului liber si de aici si afinitatile de asociere la un moment dat. Se stie foarte bine din experientele anilor trecuti ca la mai mult de 4echipaje deja este greu de facut un program comun pentru toti.Cand se reuseste strangerea in jurul unei mese la un mic dejun sau la o cina deja vobim de o oarecare abilitate.

Eu am alt "OF" , ca sa zic asa:
ia sa imi spuneti voi cati au venit sa promoveze o anumita locatie ( camping sau off-camping) ?
cate noi locatii au fost puse in atentia comunitatii , si mai ales de catre cine ?
Pai hai sa ne intelegem cumva ; ori pun toti "umarul" , ori trecem toti "la peluza" si doar aplaudam cand ne place.
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Am votat pentru off camping. De cand am camperul (2008), cu exceptia Laguna Albastra, nu-mi amintesc sa fi campat intr-un alt camping din Romania.
Apreciez initiativa lui Ciprian legata de acest subiect, precum si dorinta exprimata:
Lupu Ciprian scrie: ...Referitor la off camping eu am de gand sa promovez acest mod de a iesi atata timp cat pot organiza ceva legal...
... bine faci Ciprian. Spun asta si urmarind in fapt ce isi doresc colegii rulotisti intr-o proportie covarsitoare (62%). Daca ar fi fost de votat o singura optiune sunt convins ca "scorul" putea fi si mai bun in favoarea camparilor off.
Legat de punctul de vedere exprimat de Dragos Iarovoiu, sunt total de acord cu acesta. Cele mentionate de el poate imi aduc si mie atingere, dar asta nu inseamna ca ce a spus el nu este adevarat. Ca ne place sau nu, asociatiile de profil nu au facut mai nimic pentru a interveni in formularea legislatie si a sustine o dorinta arzatoare a membrilor comunitatii - camparea off.
Lupu Ciprian scrie: @Dragos Iarovoiu... Oricum salutam revenirea unui membru mai vechi pe forum. Actuala conducere este deschisa la orice si mai ales la dialog.
Si eu am fost placut surprins de revenirea lui Dragos, dar prin stergerea acelei postari :mrgreen: numai dorinta de dialog nu-i putem dovedi...
Invocarea acelor puncte din regulament ce au dus la stergerea postarii sunt total neavenite.
Dragos, nu a jignit, nu a atacat pe nimeni, iar de off topic nu se pune problema atata timp cat s-a referit la camparea off. Ca a subliniat niste carente legate de politica asociatiilor pe aceasta tema, nu inseamna ca nu a avut dreptate, ca trebuie pus la zid sau sa-i fie sterse postarile.
Pentru cei care nu l-ati cunoscut pe Dragos Iarovoiu, va spun ca acest om nu jigneste ! si asta nu o face pentru a nu contraveni vreunui regulament ci pentru ca educatia aleasa pe care o are nu-i permite acest lucru.
Am avut pe parcursul timpului multe controverse cu el sau el cu mine si tot timpul dicutiile atat pe forumuri cat si in particular au avut o decenta aparte, poate cu mici ironii sau intepaturi reciproce, dar in nici un caz cu jigniri sau atacuri la persoana. Iar in spiritul regulamentului invocat la stergerea postarii, el nu a atacat o persoana anume, ci ideile exprimate si politica asociatiei de pana acum legata de camparile off.

Referitor la dorinta exprimata de Ciprian, Presedintele Asociatiei, de a sustine si promova aceste intalniri off camping, sunt sigur ca macar o mica parte din cei 62% ii vom veni in ajutor pentru organizarea acestui gen de intalniri. Ele nu sunt simple, nu sunt comode dpdv. al organizarii ca cele on camping, dar sunt convins ca, cu tineretea si suflul proaspat actual din conducerea asociatiei, pot fi facute astfel de intalniri care sa ne apropie mai mult de natura si de ceea ce ne dorim majoritatea dintre noi.

In ceea ce priveste legalitatea intalnirilor off camping, acestea se pot desfasura fara probleme. Personalitatea juridica a Asociatiei ne da dreptul sa obtinem autorizarea organizarii unor astfel de evenimente... chiar si cu respectarea actualei legi a picnicului.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Dragos Iarovoiu
Membru forum
18

Mesaj de Dragos Iarovoiu »

Dragos Iarovoiu scrie:La acest chestionar s-a raspuns foarte corect, votul dovedind cat se poate de clar ce se doreste. .....

Domnule Iarovoiu, prin postare dumneavoastra ati incalcat Art.3 /lit. e si f din regulamentul forumului ClubRv :

e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele, ci ideile lor. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
f) Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic").

Postarea dumneavoastra se va sterge. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
Domnule Grosu, nu imi multumiti pentru ca nu pot avea nici un fel de intelegere fata de decizia dvs de a-mi sterge postarea, care nu era deloc offtopic . Titlul este” sondaj de opinie...”, iar in opinia mea atitudinea si neimplicarea D-lui Curelea fata de camparea off (despre care sunt dezbateri conform votului inregistrat) a fost si ramane gresita, cu toate urmarile ce au decurs de aici.
Mai mult, nu stiu ce va recomanda ca moderator, cata vreme nu faceti distinctia dintre critica si atacul la persoana, sau actionati la comanda, in timp ce titlul unui topic la care s-au scris deja 4 pagini este „Inbunatatiri rulota” si nu va sesizati ! Sper sa aveti decenta sa nu considerati alt „atac la persoana” greseala semnalata.
In alta ordine de idei, sunt deacord sa-mi stergeti postarea doar daca o stergeti si pe a D-lui Curelea prin care ne trimite din nou in campinguri fiindca asa recomanda dansul spunand ca „asa ne accepta FICC statutul” !!!
Indiferent de pozitia pro sau contra adoptata, celor care isi fac publicitate pe forumurile rulotistilor nu le raspund deoarece parerea lor nu este obiectiva si documentata, drept care nu ma intereseaza, cu atat mai mult cu cat vorbim despre ceva care se intampla pe vremea cand unii nu activau, iar altii nu foloseau „nume de scena” (nici pe asta n-o stiati d-le Grosu, sau nu se mai sanctioneaza ?). Dupa cum dvs moderati „cu barosul” eu imi voi rezerva dreptul sa va raspund pe Facebook, unde metehnele vechii conduceri ClubRV isi pierd aplicabilitatea.
Cei care cer restrangerea libertatii in schimbul securitatii nu merita sa aiba parte nici de una, nici de cealalta.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

S-a deviat de la subiect si s-a ajuns sa se comenteze moderarea .

Doriti sa dezbatem subiecte de gen of si on camping le dezbatem ... doriti sa comentam moderarea ? O facem in alta parte ( alt subiect ) desi nu se comenteaza .... mai ales aici ...

Vreti sa scrieti pe facebook pt. ca acolo va simtiti mai in siguranta ? Faceti-o acolo cum vreti ! Aici sunteti pe forumul ClubRv si va veti comporta ca atare si o veti face in spiritul si litera rgulamentului .

Lasati-ne pe noi sa alegem moderatorii , va vom cere parerea numai daca vom avea nevoie de ea , pana atunci va rog respectuos sa nu deviati de la subiect !

Nu va stergem nimic din ceea ce ati scris dar va AVERTIZEZ eu acum , aici ca sunteti pe langa subiect !
Cat despre camparea off si on e f. bine sa ne dam cu parerea cum e bine si cum ne place sau nu... in aceasta zona am sa va rog sa ramanem ...

Ati jignit un moderator mai sus cand v-ati permis sa scrieti " actionati la comanda" , este un atac ..... mai mult decat atat , daca aveti de facut o sesizare despre alt topic o faceti acolo , nu facem o ciorba totala acum din acest forum , nu il facem "varza" pt ca ati reaparut dvs sa ne dati foc !

NU avem nevoie de povesti , pagini intregi in care dezgropam mortii si acuzam conducerea de acum 5 ani ...

Vrem sa facem intalniri in 2015 ! ASTA vrem !

P>S> avem si noi sarbatori nu stam sa vedem care a pus sau nu n sau m inainte de p si B... dar e bine daca aveti dvs. timp sa analizati sintactic si morfologic tot forumul ne puteti trimite o erata si noi modificam ... oricum faceti-o intr-un topic separat nu tot aici , va rog !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns