Am votat pentru off camping. De cand am camperul (2008), cu exceptia Laguna Albastra, nu-mi amintesc sa fi campat intr-un alt camping din Romania.
Apreciez initiativa lui Ciprian legata de acest subiect, precum si dorinta exprimata:
Lupu Ciprian scrie: ...Referitor la off camping eu am de gand sa promovez acest mod de a iesi atata timp cat pot organiza ceva legal...
... bine faci Ciprian. Spun asta si urmarind in fapt ce isi doresc colegii rulotisti intr-o proportie covarsitoare (62%). Daca ar fi fost de votat o singura optiune sunt convins ca "scorul" putea fi si mai bun in favoarea camparilor off.
Legat de punctul de vedere exprimat de Dragos Iarovoiu, sunt total de acord cu acesta. Cele mentionate de el poate imi aduc si mie atingere, dar asta nu inseamna ca ce a spus el nu este adevarat. Ca ne place sau nu, asociatiile de profil nu au facut mai nimic pentru a interveni in formularea legislatie si a sustine o dorinta arzatoare a membrilor comunitatii - camparea off.
Lupu Ciprian scrie: @Dragos Iarovoiu... Oricum salutam revenirea unui membru mai vechi pe forum. Actuala conducere este deschisa la orice si mai ales la dialog.
Si eu am fost placut surprins de revenirea lui Dragos, dar prin stergerea acelei postari :mrgreen: numai dorinta de dialog nu-i putem dovedi...
Invocarea acelor puncte din regulament ce au dus la stergerea postarii sunt total neavenite.
Dragos, nu a jignit, nu a atacat pe nimeni, iar de off topic nu se pune problema atata timp cat s-a referit la camparea off. Ca a subliniat niste carente legate de politica asociatiilor pe aceasta tema, nu inseamna ca nu a avut dreptate, ca trebuie pus la zid sau sa-i fie sterse postarile.
Pentru cei care nu l-ati cunoscut pe Dragos Iarovoiu, va spun ca acest om nu jigneste ! si asta nu o face pentru a nu contraveni vreunui regulament ci pentru ca educatia aleasa pe care o are nu-i permite acest lucru.
Am avut pe parcursul timpului multe controverse cu el sau el cu mine si tot timpul dicutiile atat pe forumuri cat si in particular au avut o decenta aparte, poate cu mici ironii sau intepaturi reciproce, dar in nici un caz cu jigniri sau atacuri la persoana. Iar in spiritul regulamentului invocat la stergerea postarii, el nu a atacat o persoana anume, ci ideile exprimate si politica asociatiei de pana acum legata de camparile off.
Referitor la dorinta exprimata de Ciprian, Presedintele Asociatiei, de a sustine si promova aceste intalniri off camping, sunt sigur ca macar o mica parte din cei 62% ii vom veni in ajutor pentru organizarea acestui gen de intalniri. Ele nu sunt simple, nu sunt comode dpdv. al organizarii ca cele on camping, dar sunt convins ca, cu tineretea si suflul proaspat actual din conducerea asociatiei, pot fi facute astfel de intalniri care sa ne apropie mai mult de natura si de ceea ce ne dorim majoritatea dintre noi.
In ceea ce priveste legalitatea intalnirilor off camping, acestea se pot desfasura fara probleme. Personalitatea juridica a Asociatiei ne da dreptul sa obtinem autorizarea organizarii unor astfel de evenimente... chiar si cu respectarea actualei legi a picnicului.