Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
ACCCR va transmite sincere condoleante familiei indurerate pentru pierderea pe care a suferit-o. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos…Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de voi!!
rmg_land@yahoo.com
RENAULT MEGANE 105 CP+ ADRIA 460
tel:0722.296.851 (telecom)
Vedem cum facem sa trimitem o coroana din partea asociatiei .
ACUM AM VB.CU Dna Violeta Popa de la Iasi.
Acest om merita tot respectul nostru , mai ales pt faptul ca impreuna cu familia sa , ne-a sustinut permanent.
Pt. acest lucru, din acest moment declar forumul clubrv inchis 2 zile , luni si marti 29,30, timp in care nu se vor posta nici un fel de glume , urari sau alte informatii.
Ne putem exprima in schimb regretul fata de pierderea acestui coleg , acestui OM ... care ne-a fost alaturi.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am vb cu dl. Muscalu de acolo de la Vatra Dornei si am comandat o coroana din partea asociatiei pe care va fi scris
" PRIETENII RULOTISTI NU TE VOR UITA
ClubRv-Ro "
Am inteles de la colegul Curelea C-tin faptul ca va merge personal si alt coleg din asociatie ( A PLECAT ASEARA CU TRENUL DE LA BUC) ARCADIE Daniloaie care-i era f apropiat lui Gigi Vezeteu ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com