Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cine stie unde gasesc piulite prizoniere(captive), sau sa-mi dea o solutie de rezolvare. Sunt prinse de caroserie iar lampile de spate se prind cu suruburi de ele, arata ca un un cilindru mic de cauciuc cu o piulita incorporata si se infig in gaurile din caroserie, piulita fiind in interior iar la fata arata ca un dop cu o gaura in mijloc, ele stau fixe de panoul spate al rulotei, exact in spatele lampilor.Lampile se strang de caroserie prin intermediul lor cu suruburi.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
si sunt numai la rulotele englezesti ?nu-i asa? :D
tubul de cauciuc care are piulita in el se comprima pe masura ce strangi surubul de la tripla
cred ca are rol si de amortizare a vibratiilor
mi-a scapat si mie unul la o tripla
eu merg asa de ceva timp
daca ai acces prin spatele panoului poti pune o piulita pe acolo cu o saiba mai mare inaintea ei pt anu trece prin gaura
daca ai ca mine un eleron intors in partea de jos a rulotei e mai greu :oops:
ma mai gandesc!
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Simplu ca buna ziua..O bere pt asta..Dibluri metalice subtirele de rigips , sunt la dedeman care se trag cu pistolul special pt tras dibluri fac floarea in spate si in fata ramane doar filetul..Exact ca originalul :D http://www.dedeman.ro/ro/surub-rig-cu-d ... ly-8l.html .Se trag doar cu pistolul special de dibluri ,a nu se incerca cu surubelnita ,la rulota nu se rezolva nimic..ceva de genul se face https://www.youtube.com/watch?v=dOVuXG9RaE4
Niky, cred ca astea iti trebuie. Alegi dimensiunea si le iei. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= ... =well+nuts
Eu am luat unele expandabile, la fel cum sunt cele de rigips doar ca sunt de 20 mm lungime si pot prinde si tabla de 0,5mm pt surub de M4 Daca spuneai la 1 Decembrie iti trimiteam una -doua. Daca le gasesc pe Ebay iti trimit lincul ca sa vezi despre ce este vorba.
Ionut, e foarte riscanta varianta ta, se poate fisura la strangere, locul unde e pus stopul e din plastic,daca apesi cu degetul se indoaie, asta ca sa-ti dai seama cat de subtire e acel plastic, in combinatia celor 2 castiga fierul intotdeauna...@Viorel, astea le-am gasit si eu pe ebay dar nu sunt ca cele originale, daca stie cineva telefonul lui Peti sa mi-l dea si mie pe privat, l-as intreba daca poate aduce de la fabrica din Ungaria asa ceva.
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Eu din astea am luat si le-am pus si la bara din spate la stopuri, am prins si urechile pentru prins cortul pe rulota si la prinderea mobilei de peretele rulotei. http://www.ebay.co.uk/itm/Jack-Nuts-Scr ... 1057089000
Iti trebuie neaparat clestele acela special cu care stragi cat ai nevoie si nu se sparge plasticul.
Cu Peti ia legatura in privat. Iti raspunde repede sau incearca
tel. 0722 509492 sau luidort.p@gmail.com
Domnu Niki ,asa am folosit eu si nu a crapat plasticul..va recomand cu incredere ,le am schimbat pe toate la englezoaica mea. odata trase cu pistolul talpile vin uniform iar strangerea se face pe toata suprafata si se face in trepte cu pistolul si se simte cand ajunge la capat..La inceput am stat si eu cu stres gandinduma daca crapa..apoi cum am inceput sa strang m-am linistit .
Prea insistati multi cu aceasta solutie, o sa incerc varianta asta
Niky si Lavinia Radu
Domnu Niki nu insistam,dumneavoastra alegeti ce credeti ca e mai bine pt rulota dumneavoastra..Noi doar am dat o varianta simpla,eficienta si cu costuri mici,si mult mai rezistenta ca cea originala .Acu e problema sa gasiti acel pistol sa imprumutati,ca e destul de scump,aprox100 lei..Eu unul l-am cumparat,l-am folosit apoi pe baza bonului i-am facut retur si in contravaloarea banilor mi-am luat ce-mi trebuia prin casa Apoi pe suruburi am bagat vaselina din abundenta sa nu m-ai putrezesca precum cele vechi...
Buna ideea cu returul, bem o Metaxa, ii place si nasului bebelusului vostru, cand ne vedem daca nu-mi mai zici domnu'
Niky si Lavinia Radu