Dupa cum vedeti am creat o ramura a forumului "Propuneri intalniri 2015 " unde puteti deschide noi subiecte /topicuri pe aceasta tema .
Orice membru al acestui forum poate deschide un astfel de subiect / propunere , cu conditia sa aiba completat profilul sau in cadrul acestui forum , iar daca se poate, bine ar fi sa aiba la semnatura si modalitate de contact tel. , e-mail ...
Asa cum am prezentat intr-un alt subiect prezenta la 1 dec Gura Diham Busteni jud PH. a fost :
17 familii Bucuresti + Ilfov
8 familii + 2 in vizita Prahova
4 familii Moldova ( NT , IS , BT, BC )
3 familii Transilvania ( BV , SB )
4 familii ( alte judete ) BR, GL , TR , CT
Intalnirea a fost organizata de Asociatia ClubRV-RO.
La Laguna Albastra Murighiol ( TL) , in oct 2014 proportiile au fost cam aceleasi, la fel si nr. de familii cca. 35, in schimb la Laguna Albastra Fagaras (BV) 6-9 iun 2014 prezenta a fost cu adevarat din toata tara in proportii echilibrate , cu majoritate insa din Buc + IF + PH aceste 3 judete insumand aproape 40 familii din cele 64 prezente .
Intalnirile au fost organizate de Asociatia ClubRV-RO
De paste langa Bucuresti la 20 km......au fost cca 15 familii la Iepuresti ... cam toti erau din zona, adica n-au fost echipaje care au parcurs sute de km.... intalnirea respectiva desfasurandu-de in conditii off camping si fiind propusa de un membru al forumului .
In acelasi timp a fost organizat de dna Violeta Popa de la Iasi ( membru CD in Asociatia ClubRV-RO ) o intalnire de Paste a moldovenilor la care am ajuns si eu , aici fiind prezente cca. 30 de echipaje din care 20 erau moldoveni din judetele IS, BT , NT , BC , iar 10 de prin tara Buc , IF , PH , CT .... etc... Intalnirea s-a realizat in conditii of camping .
La data de 1 mai am organizat cu colegii din CD-ul asociatiei o intalnire la mare , mai exact la Navodari-Mamaia Nord intr-un camping modest "Camping Mamaia nord Pescaresc" unde s-a obtinut un tarif f. bun pt litoral .
Aici au participat peste 30 de echipaje mai mult din centrul si S-E tarii ... din pacate cei din zona Moldova au cam lipsit , fiindu-le departe .
Dupa cum vedeti am urmarit organizarea atat la Diham, Delta , Fagaras , litoral ..... negocierea tarifului de aprox. 30 ron, pt. ca sa-si poata permite oricine , iar acolo unde au fost costuri suplimentare Asociatia a subventionat / a suportat 50% din campare ( numai pt. membrii asociati -Laguna Albastra Fagaras ) .
Scopul sondajului este sa aflam optiunea dvs. vis-a-vis de viitoarele intalniri si anume unde si in ce conditii ati vrea sa le organizam ?
Se permite si bifarea de 2 din 4 optiuni , nu doar una ..... neaparat ...
Sondajul este deschis pana la 1 martie 2015 , iar in cadrul acestuia poate vota orice membru care se logheaza pe acest forum .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ma uit aproape zilnic pe forum si constat cat de mult interes au rulotistii pentru dotari: panouri solare, acumulatoare, generatoare, incalzitoare de apa sau de iterior, wc-uri ultra, etc. Pentru ce oameni buni ? Pentru ce investim daca nu ne putem desparti de priza de alimentare curent sau de reteaua de apa si canal ? Pentru mandrie sau pentru interes comercial ? Intalnirea de Paste din Moldova a demonstrat ca este extraordinara o intalnire off camping. Fara reguli (cu exceptia celor impuse de bunul simt ), fara program, doar cu socializare,excursii, aer curat si ...NOI : cei care trebuie sa convingem ca acest mod de turism este cel adevarat, benefic atat spiritual cat si material, si pentru care merita sa militam.
F. bine zis , Doru , tocmai de aceea am propus acest sondaj ca sa vedem daca oamenii vor mai modest sau mai dotat .
Cineva m-a intrebat acu' o luna daca la Gura Diham va avea acces la wi-fi .
La Rasnov la fel am vazut ca unii, in afara de cele necesare ...la fel ....vor si net... se pare ca vom adauga wi fi pe viitor langa apa si curent :) la dotari .
Astept cu interes votul .
P.S.: Corect ! Intalnirea de Paste de la Secu (NT) a fost f. reusita , iar dotarile au lipsit si nimeni nu s-a plans !
Toata lumea a fost multumita ! S-au facut plimbari cu micro-busul la manastiri , la casa Humulesti ( Ion Creanga ) si imprejurimi , am facut acel mic foc , s-a mers la inviere si la retur s-a stat la lumina lumanarilor si a ledurilor pana tarziu in noapte .
Intalnirea Paste in Moldova de la Secu ,a fost chiar o intalnire reusita si plina de voie buna in natura ,unde am observat ca lumea a fost multumita,deoarece stiau unde merg ,ce conditii sunt,si nu cred ca au avut obiectii..In camping mereu v-or fi persoane nemultumite de conditii,apa,curent,pret si alte aspecte.Sunt si o seama fara dotari de off,dar acceia sunt mai putini iar la marile intalniri se poate aduce un generator de mare putere pt a se conecta si cei fara panouri solare
Are dreptate Doru,m-am uitat la topicuri si avem in mare cam asa:
- Generatoare de curent : 38 de pagini;
- Panouri fotovoltaice : 20 de pagini ;
. Acumulatori pentru rulota : 60 de pagini;
-Panouri solare in regie proprie :20 de pagini.
Pentru ce investim in aceste acesorii de rulota( panouri solare,controlere,acumulatori cu descarcare lenta,invertoare) ?Ca sa nu mai stam in campinguri in care avem 160 v sau cand se cupleaza doua sau trei rulote la o priza se arde siguranta.
Concluzia mea este ca se poate sta cateva zile ,fara alimentare de 220 v de la Electrica,cu panouri sau cu generatoare de curent ,dar fara apa in apropiere treaba se schimba.De aceea am votat punctul 1,off camping langa o sursa de apa.
Am citit mesajele anterioare si sunt perfect de acord cu cei care doresc sa stea in natura, off. Cred ca nu se compara nici un camping cu senzatia care o ofera un loc de campare pe malul unei ape, la marginea unei paduri, cu iarba si flori. Cred ca esenta rulotismului este petrecerea a cat mai mult timp in natura, departe de aglomeratia, stresul si grijile cotidiene. Din pacate, anul acesta, desi sunt membru cotizant , nu am reusit sa fiu alaturi de membrii clubului. Ma tin aproape de voi postarile din forum, filmele si fotografiile. Sper ca anul care vine sa pot aloca mai mult timp rulotismului, anul acesta, in afara a doua iesiri la mare nu am folosit rulota decat pentru marea mea pasiune, pescuitul, putinul meu timp liber petrecandu-l pe malul apelor.
In asteptarea iesirilor din 2015, am votat cu toata convingerea OFF CAMPING ( pentru natura, nu neaparat pentru costuri) !
Din punct de vedere personal, aleg oricând off camping.
Pentru noi, dar mai ales pentru copii.
Dorim sa le oferim o alta alternativa pentru calculator (este necesar în timpurile pe care le trăim).
Offcamping ne oferă posibilitatea de a vedea natura mai aproape decât din spatele unui geam de hotel.
Jocurile, focul de tabără, drumețiile, fac sa fie orice ieșire altfel.
Nu am televizor în rulota și nici nu intenționez sa montez.Momentan iesiile noastre sunt scurte ( 2-3 zile) și dorim sa "rupem" copii de la cotidian
Este o părere personala și doresc sa fie tratata ca atare.
Mulțumesc.
Interesant votul!(pana acum!)
Am votat offcamping.
Cum spuneam acum ceva timp(vreo 4 ani!)atata timp cat nu o sa am probleme cu autoritatile pt campare off NU o sa calc in vreun camping!
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Acum 5 ani, sub indrumarea conducerii de la acea vreme se formase un curent in ClubRV care nici nu voia sa auda despre camparea off. Cei care totusi o practicau si incercau sa o promoveze erau priviti ca niste necivilizati, motiv pentru care o buna parte ne-am si departat de acest club. Pana la urma, in acesti ultimi ani, cati au campat off si cati au participat la intalnirile FICC ? Daca la vremea respectiva se faceau demersurile necesare pentru incurajarea acestui fel de turism, poate ca si legislatia actuala ar fi aratat altfel... !
P.S Apropo, stie cineva unde a disparut avatarul meu "Rulotistii offcamping" ?
Cei care cer restrangerea libertatii in schimbul securitatii nu merita sa aiba parte nici de una, nici de cealalta.
Am votat off. Totusi as vrea sa precizez ca optiunea pentru off nu inseamna costuri reduse, consider ca este o gresala a considera ca cine opteaza pentru off insesamna ca doreste neaparat costuri reduse. Eu personal am fixul meu de a nu vedea beton, asfalt, etc in perimetrul rulotei; motiv pentru care atunci cand apar aceste "conditii" evit sa ma duc in camping, prefer asa numitele semi-off.
Eu am votat extremele. Ori fara nimic....dar natura virgina, Ori cu tot confortul. Diferenta o face scopul iesirilor. Daca sunt in concediu si scopul este o locatie anume, atunci vreau confort maxim. Si aici intra si categoria intalnirilor FICC, unde durata este de cel putin 10 zile.
Pentru weekend sau intalniri scurte(in fapt subiectul acestui sondaj) important este sa fim impreuna.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
@Dragos Iarovoiu.
Puteti repune avatarul dvs. cred ca s-a pierdut dintr-o problema tehnica noi nu am umblat la avatarul dvs.
Referitor la off camping eu am de gand sa promovez acest mod de a iesi atata timp cat pot organiza ceva legal ca de exemplu la Secu , V Popa a cerut acordul staretiei sau la Cernica am cerut acordul primarului Marian Ivan.... la Pastravaria Bratioara la fel.....
Oricum salutam revenirea unui membru mai vechi pe forum.
Actuala conducere este deschisa la orice si mai ales la dialog.