Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare tuturor, numele meu este Dan, sunt din Bucuresti si incepand de astazi sunt rulotist. Dupa cateva luni de cautari am achizitionat rulota mult visata, care s-a nimerit sa fie un Chateau Caratt 384 din 1997. Tot astazi am reusit sa montez si carligul de remorcare pe masina, Pana acum ieseam cu cortul si cam de doi ani ma gandeam sa trec la rulota. Abia astept sa o scot la plimbare. :D
Va multumesc tuturor pentru urari. Astazi i-am facut ITP-ul si am tractat-o in locul unde va sta peste iarna. A fost prima data cand am tractat o rulota si mi-a placut foarte mult. :D . Masina se descurca foarte bine cu ea, aproape ca nici nu o simte.
Va multumim mult de urari. Intradevar suntem nerabdatori sa o scoatem la plimbare. M-am bucurat mult ca am achizitionat-o acum in decembrie , dar dezavantajul este ca am de asteptat pana la primavara si nu mai am rabdare. :( . Oricum pana atunci am cateva chestii de aranjat la ea. Trebuie sa ii verific luminile spate si sa ii gresez calele de sprijin care sunt cam gripate.
Iar ca tema de gandire pe viitor, ma gandesc la un kit de panou solar (panou fotovoltaic, controler, acumulator ) . Aici as vrea sa cer sfatul dvs, celor care aveti mult mai multa experienta decat mine, daca intradevar isi face treaba un asemenea kit de panou solar si daca da cam de ce putere sa fie, am vazut pe net ca sunt cam intre 110W si 250W. Mentionez ca in starea actuala rulota mea nu are nici macar instalatie pt acumulator simplu, are doar instalatia de 220V de la priza latrerala, si eu intentionez sa merg cu ea mai mult in locatii off camping, deci vreau sa o fac cat mai independenta. Sunt deschis la orice sfat din partea dvs in aceasta privinta. Multumesc.
In coltul din dreapta sus ai o casuta de cautare sau "search" daca ai setat lb romana sau engleza nu stiu , dar se poate folosi cu incredere functia de cautare in forum si vei gasi multe astfel de subiecte care s-au tot dezbatut pe forum .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com