Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ce parere aveti de un asemenea panou solar? http://www.reimo.com/en/85155-solarpane ... 8_3v_1200/
Nu am idee ce randament ar avea fata de cele normale si cat de bun este...are numai 2,5 mm grosime si se lipeste direct pe acoperis...
Avantajele ar fi stabilitatea, numai e nevoie de suporti...nu se mai aduna frunze si toate gunoaiele sub el, poate fi montat pe acoperis curbat...etc.
Uitati aici https://www.youtube.com/watch?v=wNAHAtaoHpE un video interesant despre aceste panouri... :)
Astept pareri...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Parerea mea este ca am intrat pe site si am incercat sa fac comanda, dar n-am putut pentru ca vor adresa din Germania.
Panoul are 1,7 Kg!!! Si daca produce doar 50W (in loc de 100W cat scrie pe eticheta) pentru mine tot ar fi interesant.
Atentie insa la calitate, eu suspectez calitate inferioara din cauza pretului. Chiar si la ei pe site sunt panouri flexibile de puteri mai MICI la preturi DUBLE. Panoul solar Truma de pe rulota mea, fix (nu flexibil) a costat mai mult decat acesta la aceeasi putere (100W).
Acum imi caut neamuri in Germania sa comand produsul!
Tu chiar vorbesti serios ca il comanzi ? :D
Referitor la pret, cauta pe ebay.de sa vezi ca sunt si mai ieftine, deci nu cred sa fie o calitate inferioara....
Pe mine ma bate gandul la 2 bucati de 100 w
Are Soe un colg rulotist care a montat pe un camper Trimarano - Fiat Ducato 2012.
Il intrebati pe el .
Chiar daca nu mai e activ pe forum in ultima vreme sunt convins ca va ajuta ... cu o info ceva ...
0722389781
Ultima data am stat de vorba la Corbu. E super multumit a zis ca poti sa si calci pe ele si ca era f important pt el sa foloseasca spatiul convex de pe alkoven nu doar spatiul de pe plafonul autorulotei .
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Uite asta ar fi varianta ideala pt mine http://www.ebay.de/itm/200Watt-Solaranl ... 1c4ac28e6c insa par cam ieftine in comparatie cu cele de la reimo, nu stiu cat or fi de calitative... (cu toate ca sunt fabricate tot in Germania)
Studiind specificatiile tehnice rezulta ca panoul solar flexibil are acelasi principiu de functionare ca al celui fix, diferenta este doar in ce priveste suportul pe care sunt amplasate cristatele. Cred ca peste putin timp producatorii vor fi interesati sa vanda online si pe piata romanaeasca asemenea panouri. Da, sunt foarte avantajoase pentru rulote si autorulote, iar pretul cu siguranta va scadea.
Poti identifica producatorul panoului solar? Este fabricat in Europa/SUA sau este fabricat in China? Din cate am citit eu durabilitatea produsului finit depinde foarte mult de conditiile in care a fost fabricat, motiv pentru care sunt de evitat panourile chinezesti (in masura in care buzunarul o permite). Chinezii pot fi foarte flexibili in privinta calitatii!
Cu privire la cumpararea panourilor solare flexibile, m-am adresat firmei de la care am cumparat eu panourile solare fixe si patronul a confirmat ca poate sa vanda asemenea panouri in orice varianta solicitata de client. Panouri separate de orice capacitate, conectica, regulator solar, baterii, sistem solar pack cofiguratie completa.
Urmeaza sa-mi transmita pe un e-mail datele tehnice si conditiile de vanzare dupa care le voi posta pe forum pentru cei interesati.
Firma in cauza face parte dintr-un grup german specializat pe componete fotovoltaice atat in ce priveste productia cat si desfacerea.
Date de contact:
SC ECOVOLT SRL
Florin Fleseriu
str.Petresti, nr.17
Alba Iulia
tel. 0735959619
e-mail: info@ecovolt.ro
Cu privire la cumpararea panourilor solare flexibile, m-am adresat firmei de la care am cumparat eu panourile solare fixe si patronul a confirmat ca poate sa vanda asemenea panouri in orice varianta solicitata de client. Panouri separate de orice capacitate, conectica, regulator solar, baterii, sistem solar pack cofiguratie completa.
Urmeaza sa-mi transmita pe un e-mail datele tehnice si conditiile de vanzare dupa care le voi posta pe forum pentru cei interesati.
Firma in cauza face parte dintr-un grup german specializat pe componete fotovoltaice atat in ce priveste productia cat si desfacerea.
Date de contact:
SC ECOVOLT SRL
Florin Fleseriu
str.Petresti, nr.17
Alba Iulia
tel. 0735959619
e-mail: info@ecovolt.ro