La intalnirea de la 1 dec un nr aprox de 10 echipaje si-au anuntat intentia de a participa la o eventuala sarbatorire in stil rulotistic a revelionului .
Niki Radu , Nedelcu Iulian si altii doresc varianta Laguna Albastra .
Alta propunere nu exista , dar daca o are cineva o poate trece aici .
Nici un membru CD nu si-a anuntat intentia de a participa.
Eu nu pot garanta ca particip DAR va pot garanta ca va ajut ! :)
Va pot da de la foisoarele ClubRV pana la boxe , efecte disco , premii si diplome pt copii .
In acea perioada este posibil sa fiu la Suceava pt ca se va naste finu' "Ciprian" pe care eu si Irina il vom boteza, primul fiu al familiei de rulotisti Irimia .
Revenim la Laguna , am sunat am vorbit .
In salonul mare se poate petrece revelionul la pret 360 ron 2 mese 31dec si 1 ian , orchestra distractie etc . Pret per /pers.
Cina festiva pe 31 + pe 1 ian cina romaneasca.
In salonul mic pret putin mai mic cu 30% ( nu au decis inca) numai ca a solicitat deja cineva salonul inainte de a suna eu cu 2 saptamani sau 3 , insa nu a achitat avans.. deci e posibil ca in 2 zile sa decida ca-l trec ca fiind " disponibil " .
Daca sunt rulotisti de la CaravanCamping in nici un caz nu vreau sa ma bag peste ei pt ca nu e frumos si nici corect asa ca am sa-l sun pe Ovidiu care azi vine din Rusia ( in seara aceasta ) si aflam exact despre ce este vorba ...
Va recomand sa va inscrieti pt salonul mare pt ca oricum nu cred ca veti strange 46 de pers ca sa-l luati pe cel mic...
Pret per rulota tot 25 ron , numai ca nu prea le convine sa dea curent , pt ca lumea baga cate ceva de " incalzit".... ramane de vazut asta se rezolva , pot sa vb. cu Ovidiu ... vedem .
Pe final pun si 2 poze , una cu Gavanestii dansand la salonul mare , alta din salonul mic de la sedinta AG , le-am pus ca sa vada si cei care nu au fost pe acolo niciodara ....cam cum arata .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Daca pana luni 08.12.2014 nu se mai inscrie nimeni renunt si eu la idee pentru a pregati altceva de revelion.
Oricum alegerea a fost luata la intalnirea din 1 dec. unde si-au exprimat dorinta de a veni mai multi membri, dar avand in vedere distanta si conditiile meteo necunoscute pt. acea perioada e de inteles ca nu pot confirma prezenta cei care chiar ar dori sa vina.
Numai bine tuturor!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Avand in vedere ca nu ne-am exprimat interesul intr-un numar mai mare, renunt la revelionul la Laguna albastara.
Astept sezonul mai prielnic iesirilor cu rulota dar nu exclud iarna :roll:
Pana azi doar 4 echipaje si-au exprimat dorinta de a participa la salonul mare, intrucat nu prea se inghesuie lumea azi (ideea imi apartine) am discutat telefonic cu Cristi Dragan, presedintele ACCCR care au rezervat salonul mic si care pana azi erau inscrise 8 echipaje la ei, sa participam si noi alaturi de ei la salonul mic pentru a incerca sa umplem capacitatea maxima a salonului, adica 50-52 persoane, primul inscris e primul servit in limita acestor locuri. Cei care inca nu si-au exprimat dorinta de a petrece revelionul la rulota va rog sa o faceti in cel mai scurt timp aici sau sa ma anunte telefonic, in momentul de fata mai sunt disponibile inscrierea a maxim 9-10 echipaje .
Niky Radu 0744670978
Cristi Dragan 0728262535
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India