Demers achiziții butelii propan " ușoare"

Reduceri si avantaje pentru membrii Asociatiei CLUBRV-RO
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Demers achiziții butelii propan " ușoare"

Mesaj de Lupu Ciprian »

model propus... ( ramane de slefuit si in CD ) insa nu se supara nimeni daca vreti sa interveniti pe text saqu ceva nu e bine ori trebuie completat... M am consultat si cu CIPRIAN ROSCA pe e mail .

ANtet..

text
Buna ziua ! Ma numesc xxx si fac parte din conducerea Asociatiei CLUBRV-RO a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania , asociatie cu personalitate juridica cu sediul in Buc sect 5 Sosseaua Viilor , xxx identificata cu CUI xxx ....... sect

In Romania conf datelor oficiale de la D.R.P.C.I.V. sunt inmatriculate un nr de 36367 remorci turistice ( rulote) și respectiv 4022 de autorulote inclusiv vanuri omologate.

99% din aceste vehcule folosesc gaz pt functionarea frigiderului , boilerului , centralei , sobei, aragazului gratarului exterior, fapt pt care considram ca nu este o piata de neglijat .

Asociatia noastra a proprietarilor de rulote din RO detine forumul clubrv-ro (https://clubrv.ro/forum/index.php) , forum cu peste 8000 de membri si revista ,,CLUB-RV Rulotisti din Romania” .De asemenea, Asociatia CLUBRV-RO este membra a F.I.C.C. – Fédération Internationale de Camping, Caravanning et Autocaravaning .

Dorim sa ne promovam gratuit furnizorul.furnizorii .... ( pe canalele noastre media ) . Urmarim satisfacerea necesitatilor comunitatii de rulotisti din Ro. , respectiv incurajarea celor care ofera servicii sau produse legate de activitatea noastra .

Prin prezenta va solicitam..... ”
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Intrebare ! Butelia de compozit cu propan de 12kg de la butangas este cu robinet quick on. Exista furtune de conectare la ceasurile monocontrol sau duo control ?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
SERGHEIDIN
Membru asociat
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Nu cred ca exista furtune dedicate, dar in cazul asta avem ceas regulator inaintea siatemului duo-control.Nu cred ca protectia acestui sistem poate lucra cu o presiune de intrare de 29mb.Dar ...testam si aflam.Am ceva langa mine dar nu pot pune foto.

Asta daca vorbim de aceleasi butelii (alt volum..aceeasi cupla).
Niky Radu
Membru asociat
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Zici cumva ca poti folosi un ceas conectat la quick on , furtun si conectare la duocontrol ?...2 ceasuri, respectiv 3 la duocontrol ? ?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
SERGHEIDIN
Membru asociat
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Niky Radu scrie: 18 Dec 2024, 21:48 Zici cumva ca poti folosi un ceas conectat la quick on , furtun si conectare la duocontrol ?...2 ceasuri, respectiv 3 la duocontrol ? ?
Nu...nu am spus asta .Quick on-ul are ,,ceasul inclus".Este o piesa care are si ceasul si prinderea.Si nu sunt trei ceasuri .Avem un ceas pe Quick-on si unul pe duo-contronl ...Deci doua bucati ceas regulator.
Normal in duo control intra gaz la presiunea buteliei si acolo este redus la presiunea joasa de functionare.Daca ii dai cativa mlb ,nu stiu daca duo-controlul isi mi fave treaba pt care a fost proiectat.
Vorbim in teorie...in practica ...o sa testez dar dureaza.

Oricum varianta de butelii cu Quick -on imi oare total ,,nerealista " pt rulite si autorulote ,chiar si varianta mica.
In primul rand incarcatura este ,,butan" ,apoi nu cred ca vei gasi asa ceva in toate centrele.

Problema mare este refuzul statiilor GPL de a umple rezervoarele de GPL (nu buteliile ) omologate la nivel European ...(au valva devlimitare a umplerii ..sist de siguranta etc.
La nivel de UE ,este lege (veche) care interzice incarcarea rezervoarelor cu GPL daca nu sunt montate pe masini al caror motor folosesc acest combustibil.
Exista o motiune depusa la aia mai mari si posibil ca legea sa fie modificata ,anul viitor Asta am auzit (de la cei care au flote la inchiriat si pt care incarcatul cu GPL este o mare problema)asta spun si eu.
Lupu Ciprian
Membru CD
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va trebui sa ne decidem cum formulam n final si catre cine trimitem .
Ar fi bine dupa sarbatori sa trimitem forma finala ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
ionut_ciuca
Membru forum
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 03 Iun 1963

Mesaj de ionut_ciuca »

La PETROM exista butelie compozit cu propan 10,5Kg cu robinet normal(RO) foarte usoare. Nu se gasesc in toate statiile dar pe site la ei gasiti unde sunt. Dimensiunea este identica cu cele din otel (parca putin mai mica in diametru) deci la cei cu spatiu mic nu incap. Se cumpara de la ei, garantia 500 lei apoi incarcarea 105
ionut_ciuca
Membru forum
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 03 Iun 1963

Mesaj de ionut_ciuca »

Scrie răspuns