Paste 2025 pe litoral bulgaresc

aici puteti propune iesiri cu rulota
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Paste 2025 pe litoral bulgaresc

Mesaj de Niky Radu »

Va salut. Anunt organizarea unei intalniri de paste pe litoralul bulgaresc. Am mai anuntat, in urma cu o luna o posibila locatie de petrecut pastele in colaborare cu asociatia bulgareasca pentru o intalnire comuna. Nu am continuat ideea si nici contactarea asociatiei bulgare pentru ca nu am calitate, sunt doar membru asociat. Am revenit cu intentia de a petrece sarbatorile pascale in www.campingshkorpilovtsi.bg . Personal, nu am fost niciodata cu rulota pe litoralul bulgaresc, si imi doresc sa ies putin din tiparul locatiilor cunoscute si mai ales al drumurilor A1, A2, DN1. Nu am vazut recenzii facute de colegi pe grupurile de profil de pe fb si gandesc ca este ceva nou si merita explorat in extra sezon, sa nu fie aglomerat. Am ales acest camping din 2 solicitari date pe mail si doar ei au raspuns, ca este deschis. Majoritatea se deschid in luna mai. Pretul se poate afla pe site-ul lor. La un calcul cu rulota, masina, curent si 2 persoane costa 67 de leva. Rata de schimb pentru un calcul rapid este de 1 euro = 2 leva cu aproximatie. La un calcul pe google maps traseul pana la destinatie din Bucuresti este de 4.5 ore. Tot ce se poate vizita se afla info pe site-ul lor. Programul in camping este la liber, ne organizam, daca e cazul, la fata locului, ce putem vizita. Daca ne adunam cateva rulote, pot initia o negociere de pret sau pot intreba daca accepta card FICC. Daca sunt doritori va rog sa va inscrieti.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Gabi Buian
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 27 Mai 1972

Re: Paste 2025 pe litoral bulgaresc

Mesaj de Gabi Buian »

Salutare
Va putem ajuta cu ceva informatii de vara trecuta:
- cu toate ca era in plin sezon, fiind doar in trecere, amabilitatea maxima a celor de acolo ne-a permis sa gasim 1 loc confortabil fara nici macar un telefon in prealabil (am stat doar 1 noapte)
- nu am utilizat facilitatile (exceptand o primenire a apei din rezervor si a golirii casetei) insa lucrurile aratau chiar bine peste tot
- ceva magazin si minim un restaurant de buna calitate in imediata proximitate
- plaja vis a vis, spatioasa si neaglomerata, zona cu si fara sezlonguri, intrarea in mare lina etc.
- fara probleme cu cățelul in camping, iar pe plaja, cu toate ca erau semne de accesul interzis cainilor, semnul se cam referea la zona cu sezlonguri (am intrebat, fara probleme, spatiul fiind generos)
- plata cu card (nu mai stiu tarifele de atunci insa nimic iesit din comun, in orice caz potrivite conditiilor)
- atmosfera linistia, civilizata
Sa aveti distractie !
Scrie răspuns