tariful a fost redus cu 20% pt clubrv astfel ca la autorulota s a achitat 68 fara curent sau 86 cu.
cei cu auto cred ca au mai dat 10 ron in plus.
oricum au preturi decente pt ce e pe litoral in 2025 sau ce va fi ..
veti vedea ca la mare nu se mai sta nicaieri fara 160 ron ....
Va voi comunica si ce pret va fi la Costa Village in acest an pana acum a fost 120 de PASTE din ce mi a spus IULIAN POLITIC .
El a avut acolo lasata rulota...2 sapt pt a reveni la data de 1mai.
Pt. ca vineri 2 mai a fost zi lucratoare prezenta la acest eveniment nu prea a fost numeroasa in sensul ca ne am strans cca 10 echipaje .
Au fost si doi mai noi din GL si BUC.
IN caming mai erau inca 5-7 echipaje fara legatura cu noi .
Au si locuri fixe clienti care lasa rulotele acolo .
Toaletele sunt curate , intretinute
Personal amabil.
Zona verde multa in camping si aerisit cu cu parcele aglomerate stranse. As spune ca au cca 5000-7000mp .
Dezavantajele ar fi drumul de 5-7 min pana la plaja si lipsa umbrei , insa compenseaza cu spatiul .
Avantajele ar fi ca zona e linistita, izolata putin de galagie si de circul din statiune si faptul ca aici ai cateva foisoare si spatiu cum am scris mai sus care e generos.
Una peste alta ne a placut si vom mai reveni .
In zilele petrecute aici am fost la Histria la CEtate muzeu zona cu sit arheologic... ( prin amabilitatea fam Tudose .
....am facut ture cu bicicletele spre Mamaia Nord si respectiv la plaja salbatica MIDIA NAVODARI .. la terasa la Oneiro Wild.
Am ajuns si pe la piata de la Navodari unde am cumparat scrumbie si respectiv sprot.
Am facut si 2-3 sesiuni de carti , rummy ...
Multumesc celor care au avut placerea de a ne fi alaturi !
Sa se revedem cu bine !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com