1 decembrie sarbatori de iarna in nordul tarii

aici puteti propune iesiri cu rulota
Mihaiavram
Membru forum
Oras: Baia mare
Data nasterii: 03 Sep 1988

1 decembrie sarbatori de iarna in nordul tarii

Mesaj de Mihaiavram »

Salutare colegi. As vrea sa stiu daca se organizeaza ceva in partea de nord a tarii Maramures/ Satu Mare de 1 dec sau de sarbatorii. Am vrea si noi sa participam la evenimente dar toate sunt departe de noi, poate sunt si altii doritori din zona asta . Multumesc
Lupu Ciprian
Membru CD
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: 1 decembrie sarbatori de iarna in nordul tarii

Mesaj de Lupu Ciprian »

Din păcate nu
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mihaiavram
Membru forum

Mesaj de Mihaiavram »

LupuCiprian scrie:Din păcate nu
Nu se face intalnire oficiala . Doar poate sunt si alti colegi care nu pot sa mearga asa departe si putem sa ne intalnim undeva.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Salut Mihai. Pana reusesti sa gasesti colegi care stau relativ aproape de zona BM, te incurajez sa alegi una din cele 2 locatii la care au fost prezentate ofertele pe forum. Una la Targu Neamt de 1 dec, care este la 320km de BM, km pe care ii estimez ca ii faci in 6 ore si una la Avrig, Sibiu de 1 dec si revelion, la 350km, la care faci tot 6 ore. Eu anul trecut am facut revelionul la Vatra dornei si am plecat din Bucuresti si am facut 10 ore la dus si 12 ore la intors. 6 ore e mult ca timp pentru tine ?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Mihaiavram
Membru forum

Mesaj de Mihaiavram »

Niky Radu scrie: 10 Noi 2025, 17:12 Salut Mihai. Pana reusesti sa gasesti colegi care stau relativ aproape de zona BM, te incurajez sa alegi una din cele 2 locatii la care au fost prezentate ofertele pe forum. Una la Targu Neamt de 1 dec, care este la 320km de BM, km pe care ii estimez ca ii faci in 6 ore si una la Avrig, Sibiu de 1 dec si revelion, la 350km, la care faci tot 6 ore. Eu anul trecut am facut revelionul la Vatra dornei si am plecat din Bucuresti si am facut 10 ore la dus si 12 ore la intors. 6 ore e mult ca timp pentru tine ?
Multumesc pentru raspus. Nu as vrea sa imi pierd o zi pe drum. Ne-am organizat aici la maramures .Drumuri bune si Distractie placuta tuturor
ionut_ciuca63
Membru forum
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 03 Iun 1963

Mesaj de ionut_ciuca63 »

Salut Mihai. Unde ati organizat ? Cateva detalii
Mihaiavram
Membru forum

Mesaj de Mihaiavram »

ionut_ciuca63 scrie: 23 Noi 2025, 15:16 Salut Mihai. Unde ati organizat ? Cateva detalii
Mergem la dezunii land!

🇷🇴 Vă invităm să petreceți un Weekend Tradițional, în stil maramureșean, în #Coaș, la Dezunii Land! 🇷🇴
Vă așteaptă #obiceiuri autentice, bucate locale și momente pline de farmecul #satului românesc.
#Sâmbătă, 29 Noiembrie- Ziua Tradițiilor
🐷 Obiceiuri din sat: tăiatul porcului și prepararea bunătăților de sezon.
🥓 Degustare de produse locale: slănină, cârnați, jumări și alte delicii specifice zonei.
#Duminică, 30 Noiembrie - Ziua bucuriei
🎨 Ateliere pentru copii: activități creative inspirate din tradițiile românești[ Taxă de participare: 30/ copil]
🎶 Moment de folclor și #colinde, care ne aduc mai aproape spiritul sărbătorilor🫶
🔥 Noutăți:
Terasa va fi #încălzită, perfectă pentru a vă bucura de atmosfera de sărbătoare.
🪪Se poate achita cu vouchere de #vacanță — simplu și convenabil!
🏕Vă așteaptă un weekend cu adevărat special— plin de #tradiție, voie bună și #bucurie!
Scrie răspuns