Tariful special pentru ClubRV negociat pt acest eveniment la PARTENERUL NOSTRU este 80 lei pe zi/ echipaj inclus curent 220v.
Pentru evitarea discutiilor inutile la acest eveniment prioritate au membri asociati la inscriere. NU se fac inscrieri pe facebook sau la telefon.Se fac doar aici cu cont pe forum si cu nume real.
Se va face ca de fiecare data program de activitati cu:
- Excursie cu salupa pe Dunare,
- Inchirierea unui microbuz si vizitarea Cheilor Nerei, cu Ochiul Bei si Cascada Bei. Participantii vor achita un avans pentru rezervarea locului.
- Concurs de pescuit,
- Vineri seara, muzica folk,sau anii 70-90, cum doresc participantii.
- Sambata seara, cu implicarea gazdelor, putem beneficia, contra cost, de o seara mehedinteana, o masa cu preparate de peste, bauturi si obiceiuri locale.
În principiu particip, venind din Grecia, unde am rezervat până pe 21 septembrie . Dacă este OK acolo și am loc poate mai stăm câteva zile, ca pe 25 să fim la cazane
:))) Ce tare... Sambata m-am intors de acolo. Mereu aleg aceasta locatie pentru relaxare dupa obositorul concediul "oficial"; Grecia a fost anul acesta. Acum nu am stat decat 5 zile. Confirm, gazdele sunt nota 10. Vorbesc diseara cu sotia si confirm dupa.
P.S. Pescarii ar fi bine sa aiba PG pentru jud. Mehedinti. Se obtine simplu, online cu o cerere completata in pdf (merge si de pe telefon) si o poza dupa CI.
Fişiere ataşate
WhatsApp Image 2025-08-25 at 15.10.10.jpeg (429.26 KiB) Vizualizat de 216 ori
Salutare, daca se mai poate inscrie, suntem doua persoane cu rulota, acum in Grecia Thalatta camp compusa din Gigi Gavrila si Anisoara Gavrila, si multumim pentru informatie.