Va salut. Anunt organizarea unei intalniri de paste pe litoralul bulgaresc. Am mai anuntat, in urma cu o luna o posibila locatie de petrecut pastele in colaborare cu asociatia bulgareasca pentru o intalnire comuna. Nu am continuat ideea si nici contactarea asociatiei bulgare pentru ca nu am calitate, sunt doar membru asociat. Am revenit cu intentia de a petrece sarbatorile pascale in
www.campingshkorpilovtsi.bg . Personal, nu am fost niciodata cu rulota pe litoralul bulgaresc, si imi doresc sa ies putin din tiparul locatiilor cunoscute si mai ales al drumurilor A1, A2, DN1. Nu am vazut recenzii facute de colegi pe grupurile de profil de pe fb si gandesc ca este ceva nou si merita explorat in extra sezon, sa nu fie aglomerat. Am ales acest camping din 2 solicitari date pe mail si doar ei au raspuns, ca este deschis. Majoritatea se deschid in luna mai. Pretul se poate afla pe site-ul lor. La un calcul cu rulota, masina, curent si 2 persoane costa 67 de leva. Rata de schimb pentru un calcul rapid este de 1 euro = 2 leva cu aproximatie. La un calcul pe google maps traseul pana la destinatie din Bucuresti este de 4.5 ore. Tot ce se poate vizita se afla info pe site-ul lor. Programul in camping este la liber, ne organizam, daca e cazul, la fata locului, ce putem vizita. Daca ne adunam cateva rulote, pot initia o negociere de pret sau pot intreba daca accepta card FICC. Daca sunt doritori va rog sa va inscrieti.