Prin prezenta doresc sa va instiintez in numele CLUBRV faptul ca la acest eveniment nu se asculta muzica in boxe de evenimente la volum inalt si nici dupa h 22 . deloc.
Cu acordul majoritatii se poate face o masa festiva asculta muzica la ore decente pt ca am venit sa ne simtim bine , insa cei carora nu le convin regulile sunt anuntati de acum ca pot ramane acasa .
Este posibil ca la 2-3 concursuri sa se auda mai tare atat vocea organizatorilor la microfon ( daca va fi cazul ) , dar e treaba de 20-30 min si nu noaptea sau dupa h 22 si nu muzica data la volum inalt .
Multumim pt intelegere !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
La acest eveniment nu se asculta muzica in boxe de evenimente la volum inalt si nici dupa h 22 . deloc.
Cu acordul majoritatii se poate face o masa festiva asculta muzica la ore decente pt ca am venit sa ne simtim bine , insa cei carora nu le convin regulile sunt anuntati de acum ca pot ramane acasa .
Este posibil ca la 2-3 concursuri sa se auda mai tare atat vocea organizatorilor la microfon ( daca va fi cazul ) , dar e treaba de 20-30 min si nu noaptea sau dupa h 22 si nu muzica data la volum inalt .
Multumim pt intelegere !
Este inutil sa sunati sa incercati sa intrati ”pe langa lista” pentru ca am rezervat tot campingul si am anuntat gazda sa nu primeasca ,,pe langa" pentru a ne putea campa confortabil si pentru a ne putea desfasura evenimentul.
Intrarea in camping se va face in baza listei de mai jos.