Daca exista si alta propunere pt 1 mai o alternativa la clasicul camping BUCURIA EFORIE..... poate expunem aici .
Am putea face intr un camping partener. .. la mare sau nu ...
veniti cu idei pt ca e frig afara si e timp suficient pt dezbateri . . . !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Colegii care doresc sa le modific statutul numelui din membru forum in membru asociat sunt rugati sa-mi scrie mesaj pe w up la 0722227048. ma refer strict la membri cotiz cu cotiz achitata 2025.
...sau care nu se pot loga pe forum ( au probleme ) VA REFAC CONTUL fara sa pierdeti vechimea .( chiar daca nu sunteti membri asociati ) va ajut fara nici o problema .
STIU CA MESAJUL ESTE OFF TOPIC , dar am scris aici pt ca observ ca acest subiect are audienta mai mare .... la fel ca si cel pt Paste ....
Va salut !
Am vorbit la Camping Costa Village,pentru intalnirea Clubrv Romania de 1 mai ,are disponibile doar 15 locuri de campare, din cauza celor 40 de rulote ,ce stau acolo permanent.
Am vorbit si la Camping Bya, spatiu destul , peste 60 de locuri ,cu curent ....mai jos va pun oferta facuta de ei, pentru acest eveniment:
Buna ziua!
M-am gandit la o oferta pentru dvs mai speciala pentru ca este prima data cand ne vizitati de cand ne-am alaturat grupului, asadar pentru acest sejur de 1 mai este de 100 lei/zi/ echipaj ce include curent mic de 6A, copiii, adulti, rulota, masina, cort rulota. Multumim si va asteptam cu drag la noi!
Giani Urda, Piatra Neamț.
Membru Asociat
Autorulota Dethleffs
YouTube - @GianiUrda
Fb - HOINARI PRIN CAMPING
giani.urda@gmail.com
0745006342.
Parerea mea este urmatoarea
- la Costa e frumos dar nu e spatiu pt noi daca suntem ca de obicei ca si la alte evenimente intre 30- si 40 de RV . . . poate chiar mai mult atunci cand este vremea frumoasa.. ... .
-la Eforie NORD MEDUZA actual Bucuria deja s a mai facut de 4 ori ” 1 mai .” ...in ultimii ani
In lipsa unor alte oferte ar putea ramane BYa in picioare daca va intereseaza.... insa recomandarea mea este sa mai expunem si altceva . . . .
..asta daca mai sunt si alti colegi ca si Giani Urda care pot vorbi ”la stanga sau dreapta....”
Ar fi de evitat sa mergem de 1 mai pe dn1 spre Brasov, Bran sau Fagaras ( acum fac referre la cei din PH IF Buc.. .... .. ) .
este o aglomeratie care ne oate strica mini vacanta .
Luati in calcul faptul ca 1 mai este joi deci se va sta 3 nopti pana duminica. ! Ba chiar unii vor sta 4 zile de miercuri seara dupa munca dupa amiaza uniid eja pleac spre mare sau spre destinatie , daca nu e la mare. . .