Parcari municipale pentru RV-uri
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Relu Deliu
- Membru asociat
Cum numarul posesorilor de rulote si autorulote din Romania a crescut foarte mult, a aparut si problema parcarii acestor vehicule, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt, pentru vizitarea localitatilor.
Cum legislatia nu a fost acordata cu realitatea din teren, se simte nevoia initierii unui demers, unei interventii, unor discutii cu autoritatile municipale, in vederea realizarii unor parcari dedicate RV-lor. Atat cele tip Stellplatz, cat si cele de resedinta.
Precedent stiu ca exista, solicitarea catre primaria Iasi, chiar daca nu are o finalizare, probabil se lucreaza la ea.
Suntem singurul si cel mai in drept reprezentant al societatii rulotistice din Romania, singura persoana juridica care ar avea succes in solutionarea acestor probleme cu care se confrunta rulotistii.
Cum legislatia nu a fost acordata cu realitatea din teren, se simte nevoia initierii unui demers, unei interventii, unor discutii cu autoritatile municipale, in vederea realizarii unor parcari dedicate RV-lor. Atat cele tip Stellplatz, cat si cele de resedinta.
Precedent stiu ca exista, solicitarea catre primaria Iasi, chiar daca nu are o finalizare, probabil se lucreaza la ea.
Suntem singurul si cel mai in drept reprezentant al societatii rulotistice din Romania, singura persoana juridica care ar avea succes in solutionarea acestor probleme cu care se confrunta rulotistii.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Ma gandesc ca am putea trimite o solicitare catre mai multe primarii unde este interes turistic .....solicitare sa se identfice un spatiu unde ar putea ajunge turistii .... ( sa ramana peste noapte ) si sa expunem nevoile acestora de la canalizare pana la apa si 220 v .. .. colectare gunoi ... precum si disponibilitatea de a plati o taxa.
La Brasov mai de mult dl Radu Pascu , coleg din ClubRV RO a solicitat la primarie...asa ceva..identificarea unui astfel de loc .
Acum vad ca sunt probleme cu parcarea si pe BV si pe Poiana Bv ... repet e problema si cu parcarea nu doar cu camparea, pt ca acolo nu exista nici camping .... iar la DARSTE e desfiintat complet ...
Era si pe la Brasov parca deja un fel de camperstop ....
La Brasov mai de mult dl Radu Pascu , coleg din ClubRV RO a solicitat la primarie...asa ceva..identificarea unui astfel de loc .
Acum vad ca sunt probleme cu parcarea si pe BV si pe Poiana Bv ... repet e problema si cu parcarea nu doar cu camparea, pt ca acolo nu exista nici camping .... iar la DARSTE e desfiintat complet ...
Era si pe la Brasov parca deja un fel de camperstop ....
- Fişiere ataşate
-
- 167060686_10224731473575525_2075861290033616483_n.jpg (50.12 KiB) Vizualizat de 1754 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Re: Parcari municipale pentru RV-uri
Acum ar fi un moment bun ca asociația să revină cu propunerea către primarul nostru, de înființare a unui camping în Brașov și/sau cartierul Poiana Brașov.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
- Ciprian Rosca
- Membru CD
- Oras: Barlad
- Data nasterii: 16 Ian 1969
Cum arata prima solicitare catre primaria Brasov?
Autorulota Dethleffs Just 90
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Sigur o găsiți în arhiva clubului.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
- Duret Florin
- Membru forum
- Oras: Braila
- Data nasterii: 26 Mai 1954
Dl Radu la fostul Chempig DIRSTI de la dvs Brasov nu s-a mai deschis nimic Doamne minunat era acel chempig i-ti oferea toate facilitatile,mare PACAT,la noi ce e bun se distruge.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Am scos acest topic in fata pt a se continua aceasta activitate in folosul comunitatii la nivel national.
Am sa public aici si rapunsul favorabil dat de primaria de la Iasi la demersul lui Rosca Ciprian . ...
Acest topic este vizibil la liber .
Cel cu amenda cu Dan Golaescu 1500 ron am vazut ca era vizibil doar la membri asociati desi cred ca e o problema de vazut de acces catre publicul larg .
Am sa public aici si rapunsul favorabil dat de primaria de la Iasi la demersul lui Rosca Ciprian . ...
Acest topic este vizibil la liber .
Cel cu amenda cu Dan Golaescu 1500 ron am vazut ca era vizibil doar la membri asociati desi cred ca e o problema de vazut de acces catre publicul larg .
Autorulota Ford Chausson Flash